Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Intervin urmatoarele modificari la Echipa Tenis Spin ResitaSalutări!
Echipa Tenis Spin Reșița, confirmă prezența la turneul final in componența inițială!
Curaciuc Claudiu, Resita, 29.13 - O
Csaky Tiberiu, Resita, 34.85 - O
Turburan Ion, Resita, 37.77 - O
Negrea Olimpiu, Otelu Rosu, 34.38 - O
Revin cu eventuale modificări daca intervine ceva!
Mulțumim frumos!
Curaciuc Claudiu, Resita, O, MP - 30.94 - capitanul pe hartie 
Negrea Olimpiu, Otelu Rosu, O, MP - 34.99 - Mentorul, antrenorul, sprijinul, colegul de nadejde, ajutorul in toate!!!!
Miloș Andrei, Bocsa, O , MP - 31.56 - Cel mai bun tanar jucator din CS - Intarire pentru etapa finala!!! Voi valida inscrierea doar pentru ca echipa domnului Milos s-a retras, insa va rog sa aveti in vedere ca teoretic, aceste mutari, in speta aducerea domnului Milos, ar fi trebuit facuta dupa data de 6 septembrie. Multumim!Intervin urmatoarele modificari la Echipa Tenis Spin Resita
Componenta este urmatoarea:
1.Curaciuc Claudiu, Resita, O, MP - 30.94 - capitanul pe hartie
2.Negrea Olimpiu, Otelu Rosu, O, MP - 34.99 - Mentorul, antrenorul, sprijinul, colegul de nadejde, ajutorul in toate!!!!
3.Miloș Andrei, Bocsa, O , MP - 31.56 - Cel mai bun tanar jucator din CS - Intarire pentru etapa finala!!!
Asadar parasesc Echipa Jucatorii: Turburan Ion si Csaky Tiberiu din cauza unor accidentari aparute recent- Multa sanatate leilor!!!!
Multumesc! Din viteza am zis sa il anunt eu ..sa nu il fure alta echipa! ..>Revin daca e nevoie cu anuntul dupa 6 sept! Multumum frumos!Voi valida inscrierea doar pentru ca echipa domnului Milos s-a retras, insa va rog sa aveti in vedere ca teoretic, aceste mutari, in speta aducerea domnului Milos, ar fi trebuit facuta dupa data de 6 septembrie. Multumim!
Din moment ce-ati vorbit cu pustiul, banui ca alte echipe care l-ar fi contactat pana pe 6 se loveau oricum de un refuz, pe modelul "Sorry, am vorbit deja cu o alta echipa"Multumesc! Din viteza am zis sa il anunt eu ..sa nu il fure alta echipa! ..>Revin daca e nevoie cu anuntul dupa 6 sept! Multumum frumos!