AmaTur: Turneu B Dan TT Dej sambata 12.09.2026 open /hobby duminica 13.09.2026 avansati /elite (2 Cititori)

Inscrieri Turneu B - Dej - 08 Sept, 21:01:13 - v7.06 / cls_2026-sep

Elite - Duminică - ora 15.00
1. Moldovan Cristian, Bistrita, 601 - 59.27 - E
2. Boros Mihaly, Crasna, 411 - 38 - E
3. Camarasiu Tiberiu, Cluj Napoca, 760 - 38 - E
4. Bozga Stefan, Beclean, 369 - 35.5 - O
5. Kantor Imre Zoltan, Reghin, 300 - 29.74 - OW
6. Joldes Adrian, Bistrita, 283 - 27.97 - OW
7. Man Ionut, Dej, 330 - 27 - O
-----------------------------------------
Lista de asteptare:

8. Parjol Rares, Cluj Napoca, 48 - 50.52 - E
9. Nistor Dorel, Bistrita, 27 - 54.51 - EW
10. Kiss Attila, Crasna, 257 - 33.97 - O
11. Pop Daniel Ghe, Cluj Napoca, 322 - 26.52 - OW
12. Muresan Robert, Surduc, 50 - 54.91 - E
13. Nistor Alexandru, Sighetu Marmatiei, 835 - 41.18 - E
14. Singeorzan Corneliu, Bistrita, 1373 - 34.75 - O

Open - Sâmbătă - ora 09.00
1. Kromek Iulian, Cugir, 172 - 37.58 - OW
2. Husa Gelu, Zalau, 154 - 36.64 - ODW
3. Pacurar Teodor, Gherla, 386 - 36.36 - O
4. Metes Doru, Cluj Napoca, 1043 - 30.15 - O
5. Pop Danut, Dej, 400 - 29 - OW
6. Taut Ciprian, Cluj Napoca, 317 - 28.3 - O
7. Dan Radu, Zalau, 378 - 27.75 - O
8. Onofrei Petru, Gherla, 652 - 25.16 - OW
9. Narcis Radu, Dej, 1201 - 24.13 - O
10. Marginean Cornel, Cluj Napoca, 462 - 22.04 - AW
11. Florian Daniel Jr, Cluj Napoca, 1001 - 15.16 - A
12. Vulpescu Emanuel, Caianu Mic, 1848 - 13.28 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:

13. Szabo Ovidiu, Dej, 1317 - 21.28 - A

A+H - Duminică - ora 09.00
1. Talos Cristian, Malut, 1402 - 19.92 - A
2. Florian Daniel, Cluj Napoca, 1469 - 8.75 - H
3. Sasarman Iacob, Bistrita, 1803 - 8.51 - H
4. Alecu Cristian, Targoviste, 1483 - 7.94 - H
5. Florian Arthur, Savadisla, 9001

Pop Dănuț se retrage de la open

La elite vom face 2 Grupe de 5 jucători după care tabel eliminatorii de 8 pe o singura masa ora de începere va fi ora 14

Mulți dintre lista de asteptare doresc sa participe la acest turneu si de-aceea am ales astfel!daca ne uitam in lista sunt doar 4 jucători de elit iar restul sunt veniți de la.open plus ca eu cunosc jocul majorității dintre ei spațiul.pt grupa inferioare este suficient ..7.5 pe 5.2 m dupa care-și joaca eliminatoriu pe o singură masa spațiul de 12 mie 5.2

Daca Andrei Miclos era inscris sí zicea ca se retrage ramanea o sigura grupa. Halal mod de a luat decizii. Sa nu va mirati daca lá un moment dat nu vor fi participanti. Nu ma deranja nimic, dar pe FB lá turneul anterior sí comentat ín gura mare ca vrei calitate sí nu cantitate. Acum nu mai conteaza calitatea, acum sa traga la cantar!!!

D-le Danut,

Ca sa fie clar pentru toata lumea: anul trecut tot dvs. ati organizat si tot avansat eram, si m-ati primit fara probleme ca era nevoie de jucatori. Acum brusc nu mai am voie?

Regula e clara: cei de la Open au voie la Elite, cei de la Avansati nu. O stim cu totii. Nu despre regula vorbesc.

Vorbesc despre faptul ca eu m-am inscris apoi sters de pe lista ca si cum n-am existat, fara un mesaj, fara un raspuns la ce am scris vineri.

Daca asta e respectul pentru tenismeni am inteles
Nu mai insist

Dar pe viitor, cand mai stergeti pe cineva de pe lista, aveti macar bunul simt sa-i raspundeti. Atat.

Darosi Alin

Daca Andrei Miclos era inscris sí zicea ca se retrage ramanea o sigura grupa. Halal mod de a luat decizii. Sa nu va mirati daca lá un moment dat nu vor fi participanti. Nu ma deranja nimic, dar pe FB lá turneul anterior sí comentat ín gura mare ca vrei calitate sí nu cantitate. Acum nu mai conteaza calitatea, acum sa traga la cantar!!!
Daca a-mi amintesc eu bine la turneul trecut chiar dvs ați spus sa facem 2 Grupe ca să prindeți si dvs loc ca spațiul e ok dar întrebând pe toți si pt ca nu au fost grupa la hobby sa început mai devreme si au fost 8 jucatori la elite !acum nu va mai înțeleg de ce va opuneți daca chia
observați poate ca nu am făcut gr r aseară sau mai inscris pe lista de astepatre in jucători de elite știind la ce vine ...

D-le Danut,

Ca sa fie clar pentru toata lumea: anul trecut tot dvs. ati organizat si tot avansat eram, si m-ati primit fara probleme ca era nevoie de jucatori. Acum brusc nu mai am voie?

Regula e clara: cei de la Open au voie la Elite, cei de la Avansati nu. O stim cu totii. Nu despre regula vorbesc.

Vorbesc despre faptul ca eu m-am inscris apoi sters de pe lista ca si cum n-am existat, fara un mesaj, fara un raspuns la ce am scris vineri.

Daca asta e respectul pentru tenismeni am inteles
Nu mai insist

Dar pe viitor, cand mai stergeti pe cineva de pe lista, aveti macar bunul simt sa-i raspundeti. Atat.

Darosi Alin
Nu vam șters eu de pe lista !!eu nu am puterea so fac !!iară in ce privește participarea dvs la elite regulamentul e destul de clar.. doar daca erau 6 la elite si dvs erați aici prezent Ada puteam face cv cu acordul D-lui Apian

Atunci nu s-a putut ca nu este spatiu. Acum lá acelasi spatiu se pot 2 grupe, sau a crescut spatiul, este ín luna a 7- a??? Atunci erau 2 aurolaci pe lista de asteptare, ori acum sunt valori sí trebuie facut loc. Ai stabilit sí ordinea castigatorilor?

Nu vam șters eu de pe lista !!eu nu am puterea so fac !!iară in ce privește participarea dvs la elite regulamentul e destul de clar.. doar daca erau 6 la elite si dvs erați aici prezent Ada puteam face cv cu acordul D-lui Apian
Nu se putea nici cu acordul meu, iar pe lista nu l-am inscris deloc deoarece a spus ca poate juca doar la Elite ... 'sorry pentru interpretarea eronata a situatiei.

... aceeasi situatie si pentru Iacob Sasarman, dar el a acceptat sa joace la A+H totusi.

Domnule Dănuț, nu conteaza cine a dat click sa ma stearga, Florin sau sistemul. Conteaza ca eu am scris public vineri, cu nume, prenume si am cerut un raspuns si nu l-am primit.

Dvs. sunteti organizatorul turneului.
Un simplu "Alin, nu te pot primi din cauza regulii" era suficient si inchideam subiectul. Dar ati ales sa ma ignorati.

Despre asta e vorba.

Atunci nu s-a putut ca nu este spatiu. Acum lá acelasi spatiu se pot 2 grupe, sau a crescut spatiul, este ín luna a 7- a??? Atunci erau 2 aurolaci pe lista de asteptare, ori acum sunt valori sí trebuie facut loc. Ai stabilit sí ordinea castigatorilor?
Eu chiar nu va mai înțeleg ! daca nu va convine ce am decis va puteți retrage !
Mulțumesc frumos!

Wu
Domnule Dănuț, nu conteaza cine a dat click sa ma stearga, Florin sau sistemul. Conteaza ca eu am scris public vineri, cu nume, prenume si am cerut un raspuns si nu l-am primit.

Dvs. sunteti organizatorul turneului.
Un simplu "Alin, nu te pot primi din cauza regulii" era suficient si inchideam subiectul. Dar ati ales sa ma ignorati.

Despre asta e vorba.
Nu stau toată ziua pe forum întru sa vad daca sa mai înscris cineva si poate nu am văzut postare ta Alin

Săsărman Iacob - nuștiu sigur dacă ajung duminică dimineață, așa că pe moment mă retrag. Dacă ma organizes și pot să ajung, și mai sunt locuri, mă reinscriu, dar momentan mă retrag

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus