Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Acum este loc pentru 2 grupe? Acum 2 saptamani nu a fost. Vom fi lá conserva?La elite vom face 2 Grupe de 5 jucători după care tabel eliminatorii de 8 pe o singura masa ora de începere va fi ora 14
Daca a-mi amintesc eu bine la turneul trecut chiar dvs ați spus sa facem 2 Grupe ca să prindeți si dvs loc ca spațiul e ok dar întrebând pe toți si pt ca nu au fost grupa la hobby sa început mai devreme si au fost 8 jucatori la elite !acum nu va mai înțeleg de ce va opuneți daca chiaDaca Andrei Miclos era inscris sí zicea ca se retrage ramanea o sigura grupa. Halal mod de a luat decizii. Sa nu va mirati daca lá un moment dat nu vor fi participanti. Nu ma deranja nimic, dar pe FB lá turneul anterior sí comentat ín gura mare ca vrei calitate sí nu cantitate. Acum nu mai conteaza calitatea, acum sa traga la cantar!!!
Nu vam șters eu de pe lista !!eu nu am puterea so fac !!iară in ce privește participarea dvs la elite regulamentul e destul de clar.. doar daca erau 6 la elite si dvs erați aici prezent Ada puteam face cv cu acordul D-lui ApianD-le Danut,
Ca sa fie clar pentru toata lumea: anul trecut tot dvs. ati organizat si tot avansat eram, si m-ati primit fara probleme ca era nevoie de jucatori. Acum brusc nu mai am voie?
Regula e clara: cei de la Open au voie la Elite, cei de la Avansati nu. O stim cu totii. Nu despre regula vorbesc.
Vorbesc despre faptul ca eu m-am inscris apoi sters de pe lista ca si cum n-am existat, fara un mesaj, fara un raspuns la ce am scris vineri.
Daca asta e respectul pentru tenismeni am inteles
Nu mai insist
Dar pe viitor, cand mai stergeti pe cineva de pe lista, aveti macar bunul simt sa-i raspundeti. Atat.
Darosi Alin
Nu se putea nici cu acordul meu, iar pe lista nu l-am inscris deloc deoarece a spus ca poate juca doar la Elite ... 'sorry pentru interpretarea eronata a situatiei.Nu vam șters eu de pe lista !!eu nu am puterea so fac !!iară in ce privește participarea dvs la elite regulamentul e destul de clar.. doar daca erau 6 la elite si dvs erați aici prezent Ada puteam face cv cu acordul D-lui Apian
Eu chiar nu va mai înțeleg ! daca nu va convine ce am decis va puteți retrage !Atunci nu s-a putut ca nu este spatiu. Acum lá acelasi spatiu se pot 2 grupe, sau a crescut spatiul, este ín luna a 7- a??? Atunci erau 2 aurolaci pe lista de asteptare, ori acum sunt valori sí trebuie facut loc. Ai stabilit sí ordinea castigatorilor?
Nu stau toată ziua pe forum întru sa vad daca sa mai înscris cineva si poate nu am văzut postare ta AlinDomnule Dănuț, nu conteaza cine a dat click sa ma stearga, Florin sau sistemul. Conteaza ca eu am scris public vineri, cu nume, prenume si am cerut un raspuns si nu l-am primit.
Dvs. sunteti organizatorul turneului.
Un simplu "Alin, nu te pot primi din cauza regulii" era suficient si inchideam subiectul. Dar ati ales sa ma ignorati.
Despre asta e vorba.
Ai putea respecta aceleasi reguli pentru toti jucatorii , nu sunt unii mai jucatori ca altii!!!Eu chiar nu va mai înțeleg ! daca nu va convine ce am decis va puteți retrage !
Mulțumesc frumos!