AmaTur: Turneu A+ Tirgu-Jiu "Coloana Infinitului" Editia VIII 12-13 Septembrie 2026

Clasament Avansati

1. Barac Marius - Sibiu
2. Trandafir Mirel - Valea Lunga
3 -- 4
Teodorescu Marian - Bucuresti
Padurean Calin - Resita
5 -- 8
Tofeni Florin - Chichis
Pavelescu Alexandra - Bucuresti
Ogrutan Marius - Cluj Napoca
Tin Catalin - Bucuresti
9 -- 16
Milos Adrian - Bocsa
Cojocaru Stefan - Targu Jiu
Dumitras Victor - Giroc
Lumezeanu Cristian - Bucuresti
Alexandrescu Eduard - Bucuresti
Bordeianu Marcel - Bucuresti
Balasoiu Liviu - Novaci
Toma Mihnea - Craiova
17 -- 18 6v grupe
Kovacs Dorel - Remetea Mare
Benga Alin - Targu Jiu
19 -- 23 5v grupe
Cosoiu Traian Stefan - Bucuresti
Belba Caius - Baile Herculane
Rezai Arman - Bucuresti
Maracine Bianca - Bucuresti
Gusea Adrian - Craiova
24 -- 27 4v grupe
Fusca Georgian - Targoviste
Pilderam Remus - Bucuresti
Ambrus Alexandru - Deva
Badea Alexandru - Bucuresti
28 -- 3v grupe
Pisoi Virgil - Craiova
29 -- 31 2v gr.sup.
Ene Florin - Ploiesti
Karmazsin Daniel - Bucuresti
Simion Mircea - Targu Jiu
32 -- 48 1v gr.sup.
Dinu Gheorghe - Bucuresti
Comsa Aurel - Nedelea
Dospinescu George - Sibiu
Ciobescu Gabriel Radu - Targu Jiu
Matei Dumitru - Deva
Nedelcu Ciprian Gabriel - Bucuresti
Andrea Simion - Cluj Napoca
Padurean Mircea - Resita
Badescu Lucian - Oradea
Susman Dan - Alba Iulia
Constantin Alexandru - Bucuresti
Nagea Horia - Craiova
Popescu Petre - Bucuresti
Pican Ion - Slatina
Stanica Ilie Viorel - Blaj
Vavura Narcis - Targu Jiu
Diaconescu Dragos - Craiova
49 -- 56 0v gr.sup.
Cobzaru Radu - Deva
Constantin Valentin - Ploiesti
Sandru Claudiu - Videle
Lupean Dumitru - Alba Iulia
Doru Vasile - Snagov
Bratu Aurel - Constanta
Burlea Patricia - Bucuresti
Stancu Lucian - Bucuresti
57 -- 64 1v gr.inf.
Maresi Cristian - Targu Jiu
Stoicescu Gheorghe - Iedera
Coltau Aurica - Salonta
Gutulescu Marian - Drobeta Tr Severin
Sarlea Tiberiu - Blaj
Anoiu Alexandru - Hunedoara
Bicu Roberto - Ploiesti
Cserveneak Laurentiu - Berzovia
65 -- 71 0v gr.inf.
Banaru Mihai - Videle
Balasoiu Maria - Novaci
Calin Stefan Daniel - Ploiesti
Heidenwolf Helmuth - Blaj
Cristescu Cristian - Bucuresti
Ivanov Petru - Piatra Neamt
Istrate Gogu - Lehliu Gara
Felicitări, Mirel!
Nu pot sa zic acelasi lucru despre castigator! Dupa ce ai castigat atatea medalii la Open nu vad ce te-ar motiva sa vii sa bati jucatori de categorie inferioara!

Felicitări, Mirel!
Nu pot sa zic acelasi lucru despre castigator! Dupa ce ai castigat atatea medalii la Open nu vad ce te-ar motiva sa vii sa bati jucatori de categorie inferioara!
Dacă tot ai urmărit evoluția mea cred ca puteai observa ca anul 2025 a fost un an mort datorită sănătății ( avc și 10 descinderi la urgențe în 10 luni ) , așa ca ma bucur ca am putut reveni în circuit să socializez cu vechi prieteni . Nu joc pt trofee , ci pt propria plăcere și mă bucur ca o mai pot face încă indiferent de categorie . La ora amiezii era cât pe ce să renunț datorită stării de rău data de căldura mare din sală . Și apropo de condiții , toți știm la ce ne expunem când ne înscriem la concursuri în această perioadă a anului , eu felicit organizatorii pt eforturile lor , sunt convins ca au făcut tot ce era posibil să se desfășoare turneul în condiții cat mai bune . În rest numai de bine și să dea Domnul să ne întâlnim cat mai mult timp în jurul meselor de joc .

Dacă tot ai urmărit evoluția mea cred ca puteai observa ca anul 2025 a fost un an mort datorită sănătății ( avc și 10 descinderi la urgențe în 10 luni ) , așa ca ma bucur ca am putut reveni în circuit să socializez cu vechi prieteni . Nu joc pt trofee , ci pt propria plăcere și mă bucur ca o mai pot face încă indiferent de categorie . La ora amiezii era cât pe ce să renunț datorită stării de rău data de căldura mare din sală . Și apropo de condiții , toți știm la ce ne expunem când ne înscriem la concursuri în această perioadă a anului , eu felicit organizatorii pt eforturile lor , sunt convins ca au făcut tot ce era posibil să se desfășoare turneul în condiții cat mai bune . În rest numai de bine și să dea Domnul să ne întâlnim cat mai mult timp în jurul meselor de joc .
Va cred pe cuvant si va doresc sa fiti sanatos!
Pe de alta parte, daca va expuneti la 10-11 meciuri intr-o zi inseamna ca sunteti chiar sanatos si in forma.
Pentru dumneavoastră nu inseamna nimic sa luati cupa la o categorie inferioara insa pentru adversati poate insemna mult! Ganditi-va la asta!
Succes si sanatate!

Va cred pe cuvant si va doresc sa fiti sanatos!
Pe de alta parte, daca va expuneti la 10-11 meciuri intr-o zi inseamna ca sunteti chiar sanatos si in forma.
Pentru dumneavoastră nu inseamna nimic sa luati cupa la o categorie inferioara insa pentru adversati poate insemna mult! Ganditi-va la asta!
Succes si sanatate!

Fiind persoana care a fost la un pas de podium (am jucat cu dl Barac in 5-8) pot sa spun ca, desi mi-am dorit enorm sa urc la open cu un podium la un turneu A+, nu am absolut nimic de reprosat; mai mult decat atat mi-a facut o enorma placere jocul respectiv.

Fiind persoana care a fost la un pas de podium (am jucat cu dl Barac in 5-8) pot sa spun ca, desi mi-am dorit enorm sa urc la open cu un podium la un turneu A+, nu am absolut nimic de reprosat; mai mult decat atat mi-a facut o enorma placere jocul respectiv.
Pe Marius il cunosc de foarte mult timp, si am jucat si cu el si este intradevar o placere sa joci cu el, si nu am avut cunostinta de starea lui de sanatate in ultima vreme, dar cu siguranta , si asta am spus-o despre mai multi, Marius este acel om care va ramane la masa de joc, indiferent de categorie si de cate avc si descinderi v-a avea parte, si Marius isi are locul asigurat in cartea Amatur.Multa sanatate Marius.

Pe Marius il cunosc de foarte mult timp, si am jucat si cu el si este intradevar o placere sa joci cu el, si nu am avut cunostinta de starea lui de sanatate in ultima vreme, dar cu siguranta , si asta am spus-o despre mai multi, Marius este acel om care va ramane la masa de joc, indiferent de categorie si de cate avc si descinderi v-a avea parte, si Marius isi are locul asigurat in cartea Amatur.Multa sanatate Marius.
Mulțumesc mult Emi , să dea Domnul să fim cat se mai poate de sănătoși , să ne putem bucura de cat mai multe reîntâlniri plăcute .

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus