Ruptură tendon supraspinos la umăr

Miklos Ayax

rookie
senior
Scor reacție
144
Vârstă
64
Locație
Satu Mare
AmaTur
Aș avea rugămintea dacă cineva a fost operat - paroscopie să-mi lase un nr de telefon.., tel meu 0741212984., aș dori să-l ajut pe un coleg de echipă.., ar dori să i-a legătura cu cine s-a operat..., Mulțumesc anticipat... Ruptură tendon supraspinos la umăr.

Bună. Am avut eu o problemă la supraspinos, încă mai am, dar 80% a trecut fără tratamente. Am fost la Tg. Mureș la un moment dat la dr. Melinte Răzvan , e șeful secției ortopedie Cj Napoca. Cică e foarte bun, e cel care operează jucătorii de volei și handbal, cel puțin eu știu de jucatoarele de la V.A. Blaj. Sper să vă ajute.
Postare unită automat:

Aș avea rugămintea dacă cineva a fost operat - paroscopie să-mi lase un nr de telefon.., tel meu 0741212984., aș dori să-l ajut pe un coleg de echipă.., ar dori să i-a legătura cu cine s-a operat..., Mulțumesc anticipat... Ruptură tendon supraspinos la umăr.
Bună. Am avut eu o problemă la supraspinos, încă mai am, dar 80% a trecut fără tratamente. Am fost la Tg. Mureș la un moment dat la dr. Melinte Răzvan , e șeful secției ortopedie Cj Napoca. Cică e foarte bun, e cel care operează jucătorii de volei și handbal, cel puțin eu știu de jucatoarele de la V.A. Blaj. Sper să vă ajute.

Postare unită automat:

Mulțumesc frumos pentru informații
Postare unită automat:

Aș avea rugămintea dacă cineva a fost operat - paroscopie să-mi lase un nr de telefon.., tel meu 0741212984., aș dori să-l ajut pe un coleg de echipă.., ar dori să i-a legătura cu cine s-a operat..., Mulțumesc anticipat... Ruptură tendon supraspinos la umăr.., (artoscopie.., Scuze nu paroscopie)
Postare unită automat:

Aș avea rugămintea dacă cineva a fost operat - artoscopie să-mi lase un nr de telefon.., tel meu 0741212984., aș dori să-l ajut pe un coleg de echipă.., ar dori să i-a legătura cu cine s-a operat..., Mulțumesc anticipat... Ruptură tendon supraspinos la umăr..
Postare unită automat:

Aș avea rugămintea dacă cineva a fost operat -artoscopie să-mi lase un nr de telefon.., tel meu 0741212984., aș dori să-l ajut pe un coleg de echipă.., ar dori să i-a legătura cu cine s-a operat..., Mulțumesc anticipat... Ruptură tendon supraspinos la umăr.
Postare unită automat:

Aș avea rugămintea dacă cineva a fost operat - să-mi lase un nr de telefon.., tel meu 0741212984., aș dori să-l ajut pe un coleg de echipă.., ar dori să i-a legătura cu cine s-a operat..., Mulțumesc anticipat... Ruptură tendon supraspinos la umăr.Artoscopie

Ultima editare:

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus