Avand in vedere noile conditii, se transfera inapoi la avansati, Popoi Ionut. Stimă!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

E încăpățânat, clar… tyDl. Cozma, Manoila Adrian de la avansați s.a retras la postul 182.
Inca e pe lista.
Domnule Trandafir.vă rog sa confirmați dacă.o sa veniți la concurs!.as dori sa vin eu ! Numai dacă dvs în mi piteti cedat locul! Mulțumesc!Buna ziua,din pacate mai mult ca sigur ma voi retrage (speram sa ma refac, de sapt.trecuta ,entorsa la genunchi) ,voi veni la sala maine ,daca pot voi juca, scuze .
De apreciat, poate nu se penalizează cu R1, a cedat locul ...Se retrage,Trandafir Vasile ,Tg Mures,elite,din pacate,succes.
Se penalizează RDe apreciat, poate nu se penalizează cu R1, a cedat locul ...
R 2Se penalizează R![]()
Sper ca dl Trandafir sa trimită o adeverință medicala care sa confirme afecțiunea. Oricum rămâne de apreciat gestul de a se retrage, având in vedere ca a confirmat inițial ca se va prezenta la turneu, accidentat fiind.Se penalizează R
Postare unită automat:
R 2
Eu sunt obligat de Regulament sa-l trec R2 .Dl Trandafir poate trimite adeverinta medicala ulterior si totul e okDe apreciat, poate nu se penalizează cu R1, a cedat locul ...