Adrian C. newbie cadet Înscris 6 Aug 2025 Mesaje 13 Scor reacție 1 Vârstă 40 Locație Voinești, Iași Ieri la 15:46 #1 Vand lemn + fețe. Paleta a fost doar testata si nu am jucat cu ea fiind prea avansata/rapida pentru mine. Lemn: Viscaria Super ALC (maner flared) Fețe: Dignics 05, 2.1 mm, pe ambele fețe (lipite de tt-shop.ro) Greutate: 184g Preț: 1400 LEI (pentru cei din Iasi, 1200 LEI in urmatoarele 7 zile)
Vand lemn + fețe. Paleta a fost doar testata si nu am jucat cu ea fiind prea avansata/rapida pentru mine. Lemn: Viscaria Super ALC (maner flared) Fețe: Dignics 05, 2.1 mm, pe ambele fețe (lipite de tt-shop.ro) Greutate: 184g Preț: 1400 LEI (pentru cei din Iasi, 1200 LEI in urmatoarele 7 zile)
Eltibi regular contributor veteran Înscris 13 Noi 2009 Mesaje 1.615 Scor reacție 819 Vârstă 32 Locație București AmaTur Ieri la 19:22 #2 Asta e discriminare
Adrian C. newbie cadet Înscris 6 Aug 2025 Mesaje 13 Scor reacție 1 Vârstă 40 Locație Voinești, Iași Ieri la 20:07 #3 Eltibi a spus: Asta e discriminare Click pentru a extinde... Cam e banuiesc . Incerc sa o vand cat mai repede si ar fi mai rapid/usor sa o vand cuiva din Iasi, asa ca am incercat cumva sa-i impulsionez.
Eltibi a spus: Asta e discriminare Click pentru a extinde... Cam e banuiesc . Incerc sa o vand cat mai repede si ar fi mai rapid/usor sa o vand cuiva din Iasi, asa ca am incercat cumva sa-i impulsionez.