ÎNCHIS Vand materiale tenis de masa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Va multumesc infinit Dl.Tibi,sunteti un dragut,mi-au spus si ai mei,da' nu ma indoiam.........bafta si DVS in tot

Up grade de prez

Up grade de prez

Conactati-ma direct daca aveti nevoie de ceva si nu neaparat prin intermediul celor care au cumparat deja de la mine,voi incerca sa va tratez cat se poate de bine..........va multumesc anticipat

Vand materiale tenis de masă

Vand primorac off + tamca 5000 fluture metalic tinut fff bine la 265 lei, paleta intreaga joola guo carbon cu fete 2,2mm joola energy power la 250 lei,fata yasaka zap 36-38? patrata,rosie, mas.2,2mm la 60 lei totul cu transp. inclus .Evaluati foto dvs.

---------- Post added 26-May-2011 at 02:37 ----------
Paleta intreaga reducere la 230 lei transp .inclus

Ultima editare:
Vand maze alc concav nou doar probat

Vand maze alc concav nou doar probat

NU STIU CE-AR MAI FI DE SPUS IN CE PRIVESTE ACEST LEMN(OFF) USOR LACUIT(90GR). PT CUMPARATOR CADOU UN ADEZIV SPECIAL PT CONSERVAREA BORDULUI PALETEI .............NICI-O DIFERENTA INTRE EL SI BOLL ALC DACA NU DE PREZ...........85 EUR CU TRANSPORT SI NIMIC MAI PUTIN.LEMN NOU DOAR PROBAT GALAXY T1 MILKYWAY OFF + CONCAV LA DOAR 25 EUR CU TRANSPORT.VA MULTUMESC PT. LECTURA SI VA DORESC NUMAI SUCCESE.

---------- Post added 26-May-2011 at 23:43 ----------
Maze redus la 8o eur(330 lei) cu transport

Ultima editare:
Primo

Primo

Primorac carbon redus la 250 lei cu transport inclus(e un lemn f.rar,nu-l pierde).........valabile in shimb celelalte prezuri

Maze

Maze

MAZE ..............75 eur cu transp...........ultim prez.GALAXY...........23 EUR CU TRANSP .................ULTIM PREZ

nu,dar daca vrei ceva asemanator am o lkt rapid speed rosie f. recenta si ti-o pot da la 55 lei cu transport,sare f. tare ,mare control si are un spin incredibil,am poza pe forum ,da-mi de stire........... i-ti multumesc si spune-mi daca te mai intereseaza ceva anume

Mizutani zlc butterfly off+ tabletennis blades ******OK

Mizutani zlc butterfly off+ tabletennis blades ******OK

Mizutani redus la 450 lei cu transport(SAU SCHIMB CU BTY.AMULTART IN CONDITII FF.BUNE LA PARI CU MIZUTANI) iar fetele yasaka sunt vandute,dar mai am una noua zap 36-38? patrata de 2,2mm rosie la 60 lei cu transport

Vand fata butterfly flextra rosie 2,1mm patrata

Vand fata butterfly flextra rosie 2,1mm patrata

O vand la 27 eur cu transport SI E VERSIUNEA FLEXTRA HARD

Ultima editare:
t1

t1

Chiar nu intereseaza pe nimeni acest fff.rapid galaxy nou clona lui schlager!!!!!!!???????????
maze dat dar am altul pe anunt nou daca interes.pe cineva
EDITAT CLAU:
Cine vrea sa vada poate sa citeasca chiar daca nu e scris cu litere imense.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus