Merita citita !!!!!!
Merita citita !!!!!!
Stimati amaturisti,
Nu cred ca exista vreunul dintre noi, cei impatimiti de tenis de masă , care, citind-o, sa nu fi vibrat la balada lui Adimucu, care sa nu se fi regasit printre randuri, care sa nu-si fi spus, ca o scuza " Asta-i ! O s-o arat sotiei, neaparat, sa vada ce inseamna pasiunea pentru ping pong, placerea de a revedea prieteni, de a concura cu alti pasionati, de a performa... Poate asa se mai imbuneaza... Dar, oare, va intelege (in gelozia ei ancestrala) ? O s-o intereseze oare ca si altii ca mine au aceeasi "problema" ? ..."
Am vazut si am fotografiat (pasiune) familii intregi, cu copii mici, care stateau cuminti si stoici, savurand meciurile parintilor, participand afectiv la fenomen... Si nu sunt putini...(Vezi spre ex. fotografiile afisate pe panoul salii de tenis de masă din Cluj - Manastur sau pozele facute la primul turneu de la Agnita, din martie).
Asta-i spiritul amaturismului ! Felicitari celor care l-au promovat, celor care-l sustin si intretin !
Dar, mai presus de toate, felicitari poetului sportiv Adimucu si respectul nostru pentru talent si ...invidie pentru ...clipa de geniu.
Sa traiesti, maestre!