mulțumesc foarte mult! dupa ultimele calcule, 29 decembrie voi fi pe aeroportul baneasa, la SOSIRI....

deși jumate din inima mea ar vrea atât de mult ca aceste calcule sa fi fost greșite...!

---------- Post added 11-Dec-2011 at 02:19 ----------
Scuze ! Doar acum am citit postul tau.
Daca as fi ruda cu Florescu, as avea mai mult talent la tenis. Suntem, doar, din acelasi oras. Cit despre lacrimi, credeam ca e clar. Cauza lor provine din versurile cu care ne onorezi.
Asteptam ,, Colindul Amaturistului ,,
din cauza asta am întrebat, trebuia sa fiți ruda cu vreunul din „personajele” mele, altfel nu cred ca sunt versurile atât de bune încât sa plângeți la citirea lor...
când vad comentariile astea îmi este rușine ca nu pot sa arat nimic la masa cu fileu.....așa ar fi normal și de bun-simț
---------- Post added 13-Dec-2011 at 01:24 ----------
"O data cu Turneul Final 2011, se va incheia ciclul de turnee A destinate anului 2011, acestea urmand a se programa in calendarul 2012
Perioada sfarsitului de an este rezervata obiceiurilor legate de sarbatorile de iarna: taiatul porcului, Mos Craciun, Anul Nou, Plugusorul, Sorcova, cativa sfinti importanti, alte treburi gospodaresti tinandu-i aproape de familie pe multi amaturisti.
De aceea, si turneele Amatur vor fi aproape de aceste evenimente: asteptam cat mai multe turnee B pentru copii, pentru parinti si copii, turnee pentru degustatori, pentru gurmanzi, pentru uratori, cu premii de la Mos Craciun (daca are ceva sponsori in tolba), premii in guitatori la protap, premii in butoaie de vin, butelcute de tuica, lazi de mere, pere sau gutui.
Vom urmari cu interes vesti despre colindatorii amaturisti, copii sau oameni mari, poate ca inspiratia maestrului Adimucu ne va face cadou si un "Colind al amaturistului", pe care sa-l cantam in fapt de seara, cand vom merge la prieteni sau la sala de tenis!
Pana atunci, insa, se apropie cu pasi repezi marea intalnire a amaturistilor de la Targoviște. Pregatiti-va! " - scrisa de Dan2 pe 7 nov. pe topicul de programe turnee Calendar 2011.
Asteptam cu nerabdare si interes reactia maestrului Adimucu la provocarea lansata. Tema: "Colindul amatoristului".
(Si uite asa ma fac inca o data dator -am de dat 3 beri )
Succes maestre!
bine, domnule,daca vrei dumneata, o fac și pe asta! cu scuzele de rigoare, e cam „grabita” urarea mea, dar daca a fost musai de sarbatori, am zis s-o fac și așa mai din pripeala. sper totuși sa va faca mai veseli între Craciun și Boboteaza!!!
COLINDUL AMATORISTULUI
Aho, aho, mai mingicari!!! Unii micuți, alții mai mari...
Opriți odata țacaneala și scoateți din camara oala
Aia de tuci, cu toarte arse. Și-o umpleți cu sarmale grase,
Stropite bine cu smântâna-sa stea lejer paleta-n m?na!
Aho, aho și leru-i ler!!! Arunca mingea pân’ la cer,
Rotește șoldurile bine-sa iasa servele mai fine...
Dar, pân’ s-ajunga mingea jos, ia caltaboșul cel mai gros
Și taie-l fin cu priza toc, ca pe „ierbar” sa-l scoți din joc!
Aho, aho! Luați calea dreapta spre masa 1 ce v-așteapta
Cu bunatați numai de soi: o șunculița din Baicoi,
De la Galați poate-un lipan, Sibiu-rachiul de cazan,
De la Mangalia baclavale-te ți cu m?inile de foale!
Aho, aho, gata tocmeala!!! La masa 2 semifinala:
O bere Ursus din Ardeal, de la Buzău un cașcaval,
Din Bistrița vine-o palinca-sa-ți rupi calc?iu’ la opinca...
Din Mediaș un salam de soi-fara muștar e vai de noi...!!!
Aho, aho, tenișii jos!!! Ciorapii sa-i spalați frumos,
Sa-i puneți lânga foc, pe-o sfoara, ca Moș Craciun musai s-apara.
Sa nu va vada suparați ca unii n-ați fost premiați....,
Ca nici un premiu n-are preț mai mult ca omul cel glumeț...!
Aho, aho!!! Luați un sac și-l at?rnați de prepeleac...
Puneți în el mingile toate, sa stea așa o zi și-o noapte...
Și puneți lacatul la sala și s-o lasați în rânduiala,
Și stați domol o saptam?na, sa nu faceți scurta la m?na!
Nu mai plecați sâmbata asta-stați cu copiii și nevasta!
Luați-o lin dupa mijloc și danțuiți pe lânga foc,
Lichior, halva, castane coapte....iubiți-va târziu în noapte,
Iar sarbatorile divine va fie albe și senine!!!