Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Aline(Adimucu)...Multumim mult,asteptam cu mult drag intoarcerea ta in amatur.
Pana la revedere multa sanatate .
Cu stima .
?mi place ca ați ascuns bine poezia asta sa n-o citeasca nimeni....daca am pus-o pe forum acolo unde citeau toți de ce ați luat-o de acolo? voi știți mai bine oricum...
.......am descoperit-o! deci,n-a fost ascunsa...........iti multumesc pentru momentele frumoase petrecute in timp ce citeam............?mi place ca ați ascuns bine poezia asta sa n-o citeasca nimeni....daca am pus-o pe forum acolo unde citeau toți de ce ați luat-o de acolo? voi știți mai bine oricum...
Nici nu gandesti,Maestre,cat de mult astept momentul acesta!Dar nu neaparat pentru diploma,caci nu o sa ma schimbe cu nimic o bucata de hartie,ci pentru timpul in plus pe care astept sa-l dedic copiilor de la sala si nepotului meu,viitori campioni Amatur!!neaparat sa ai multa bafta, sensei! vedea-te-aș cu diploma!!!![]()
![]()
![]()
Maestre!Din fericire pentru mine,am reusit un tur de forta de doua luni cu adevarat miraculos,reusind sa termin cu brio facultatea(examene,restante(destule!!)... si Licenta!!).Din "nefericire",tot pentru mine,s-ar putea sa ai mare dreptate caci acesta(scoala) era "biletul de voie" sau "alibi"-ul pentru turneele la care am participat in ultimii 2 ani(si au fost destul de multe!!!).mai bine zi ca n-ai luat-o din prima, sa ai motiv sa mai pleci de acasa, altfel te âmbraca nevasta-n costum de piele și te leaga de calorifer daca afla c-ai gatat și cu școlile!![]()
![]()
![]()