ONSS Tenis de masa-Faza judeteana

Au inceput mai devreme decat anul trecut si in data de 15 ianuarie s-a desfasurat la Botoșani Faza judeteana de tenis de masă atat la fete cat si la baieti rezervat claselor 5-8 si 9-12
Daca s-a mai desfasurat si in alt oras as fi recunoscator de eventuale rezultate
Toate cele bune

salut catalin pe mine m-a anuntat profu de sport ca fata judeteana a liceelor va fii pe 6 martie , daca aflu mai multe scriu aici , desigur o sa postez rezultatele de pe judetul Vrancea si cateva poze daca am cum . salut

La Prahova nu stiu dar anul trecut nu cred ca a fost nimeni
Stiu la Suceava ca a castigat sau urmeaza sa castige Ursulean Florin sper sa nu gresesc nu domnu Vasile?
---------- Post added 26-Feb-2011 at 21:39 ----------
Concurenta e mare in Vrancea Ionut dar eu iti urez succes poate ne vom intalni
Numai bine

da intradevar concurenta este , sambata este concursul la mine de indata ce se termina am sa revin cu detalii catalin.

In Prahova faza judeteana,gimnaziu a avut loc la Campina pe data de 18 februarie.
Locul 1 baieti Calin Cristian-Baicoi,sc.Dumitru Ghenoiu
Locul 1 fete Manolache Simona -Ploiești
Din informatiile pe care le am pana acum se pare ca faza finala, pe tara va avea loc la Giurgiu intre 14-17 aprilie.Voi reveni in scurt timp cu informatii exacte.
---------- Post added 27-Feb-2011 at 14:33 ----------
Tot la Prahova a avut loc si faza judeteana la tenis de masă 15-18 ani, disputata in localitatea Breaza pe data de 22 februarie.
Locul 1 baieti Margarit Toto - Darmanesti-liceul I.L. Caragiale
Locul 1 fete Maghiar Ioana - Campina-liceul Energetic

a fost azi si faza pe judet in Vrancea
Locul 1 la baieti : Radu George Alexandru
Locul 1 la fete : Mandrila Anisoara
imi pare rau ca nam facut poze sau am filmat ... prima oara cand iau 1 pe judet , asta e.

ONSS s-a terminat de mult deja.. castigatorii la baietii cat si fete (clase 9-12) Constanța.. a fost organizare acceptabila

Locul 1 la baieti Munteanu Lucian-Constanța
Locul 2 Kanabe Szilard-Covasna
---------- Post added 10-Jul-2011 at 10:52 ----------
Iar la fete locul 1 Hirici Cristina-Constanța
Locul 2-Istrate Roxana-Buzău

mda.. n'am mai ramas in ultima zi. Mai ai si alte poze? (si ai idee din ce judet e tipul in rosu?.. metiunea a 3-a cred)

Eu m-am descurcat binisor in primii 16 si am fost eliminat din pacate de Kanabe Szilard dupa un meci neaspteptat de bun prestat de mine
PS Banel se antreneaza de la 1 litru in sus :))

cataline o mica precizare : locul 1 fete este IAMANDI ROXANA - constanta.locul 1 Hirici Cristina-Constanța a fost anul trecut la odorheiu secuiesc. si inca ceva :tipul in rosu este din judetul SALAJ daca nu ma insel, baiatul de la medias este in bluza de trening albastra locul 4.

Back
Sus