ONSS Tenis de masa-Faza judeteana

catalin M duceac

active member
senior
Scor reacție
157
Vârstă
32
Locație
Botoșani
Au inceput mai devreme decat anul trecut si in data de 15 ianuarie s-a desfasurat la Botoșani Faza judeteana de tenis de masă atat la fete cat si la baieti rezervat claselor 5-8 si 9-12
Daca s-a mai desfasurat si in alt oras as fi recunoscator de eventuale rezultate
Toate cele bune

salut catalin pe mine m-a anuntat profu de sport ca fata judeteana a liceelor va fii pe 6 martie , daca aflu mai multe scriu aici , desigur o sa postez rezultatele de pe judetul Vrancea si cateva poze daca am cum . salut

Stiti cumva cine a castigat?sau in cine se duce mai departe pe prahova?

La Prahova nu stiu dar anul trecut nu cred ca a fost nimeni
Stiu la Suceava ca a castigat sau urmeaza sa castige Ursulean Florin sper sa nu gresesc nu domnu Vasile?
---------- Post added 26-Feb-2011 at 21:39 ----------
Concurenta e mare in Vrancea Ionut dar eu iti urez succes poate ne vom intalni
Numai bine

In Prahova faza judeteana,gimnaziu a avut loc la Campina pe data de 18 februarie.
Locul 1 baieti Calin Cristian-Baicoi,sc.Dumitru Ghenoiu
Locul 1 fete Manolache Simona -Ploiești
Din informatiile pe care le am pana acum se pare ca faza finala, pe tara va avea loc la Giurgiu intre 14-17 aprilie.Voi reveni in scurt timp cu informatii exacte.
---------- Post added 27-Feb-2011 at 14:33 ----------
Tot la Prahova a avut loc si faza judeteana la tenis de masă 15-18 ani, disputata in localitatea Breaza pe data de 22 februarie.
Locul 1 baieti Margarit Toto - Darmanesti-liceul I.L. Caragiale
Locul 1 fete Maghiar Ioana - Campina-liceul Energetic

a fost azi si faza pe judet in Vrancea
Locul 1 la baieti : Radu George Alexandru
Locul 1 la fete : Mandrila Anisoara
imi pare rau ca nam facut poze sau am filmat ... prima oara cand iau 1 pe judet , asta e.

Locul 1 la baieti Munteanu Lucian-Constanța
Locul 2 Kanabe Szilard-Covasna
---------- Post added 10-Jul-2011 at 10:52 ----------
Iar la fete locul 1 Hirici Cristina-Constanța
Locul 2-Istrate Roxana-Buzău

Eu m-am descurcat binisor in primii 16 si am fost eliminat din pacate de Kanabe Szilard dupa un meci neaspteptat de bun prestat de mine
PS Banel se antreneaza de la 1 litru in sus :))

cataline o mica precizare : locul 1 fete este IAMANDI ROXANA - constanta.locul 1 Hirici Cristina-Constanța a fost anul trecut la odorheiu secuiesc. si inca ceva :tipul in rosu este din judetul SALAJ daca nu ma insel, baiatul de la medias este in bluza de trening albastra locul 4.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus