ursuleanvasile
senior
scuze ca nu am avut timp pt. poze ,
cei care au facut poze , ii rugam sa posteze...
cei care au facut poze , ii rugam sa posteze...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Vezi atașament 676Felicitari la toti !
ceva photo ?!
Mult succes in continuare Dragos,cat si celorlalti pescarusi,sa intelegem ca puteai mai mult si acasa dar n-ai vrut sa-ti patezi reputatia de gazda !
Ti-ai dozat bine efortul ,la mai mare .
Multumesc Florin!Acesta este cel adevarat!Mironescu-Zedler=0-3.Pe foaie scrie Mironescu - Zedler = 2-3, desi se vede ca a fost candva 0-3 si s-a corectat apoi.
De asemenea, si set-averajul este completat pe foaie:
Mironescu = 0
Denes = +2
Zedler = -2
Daca ziceti ca l-ati batut 3-0 o sa modific.
Dupa cum se poate foarte usor remarca privind clasamentul, amatorii care au jucat si la open nu au reusit sa surmonteze oboseala suplimentara.
Daca revenirea lui Dragos in setul 3 de la 1-7 nu a reprezentat o mare surpriza pentru mine cel putin, revenirea de la 6-10 in setul decisiv a fost mult mai putin anticipata, oricum la 9-10 a fost o minge lunga in care Dragos a avut foarte mare rabdare si nu a riscat la jumatatile de sansa pe care le-a avut.
Multumesc Florin!Acesta este cel adevarat!Mironescu-Zedler=0-3.
Se pare ca cineva a schimbat rezultatul inscris pe foaie initial.
Eu sunt cel vinovat care a completet gresit foaia. Imi cer mii de scuze de la Csabi, si de la domnul Apian ca este nevoit sa lucreze in plus.