Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Felicitari organizatorilor, tuturor participantilor si bineinteles premiantilor. Din pacate nu am facut multe poze si cum nu am vrut sa folosesc blitz-ul multe nu au iesit cum trebuie.
I-mi pare rau ca, datorita nerabdarii colegilor, nu am ramas pana la sfarsit.
Asa este Farkas nici nu avem cum sa uitam si ne cerem scuze pt haos nu mam gandit ca nu au fileu inca o data cerem scuze din copi si succes in contuniare pt toti copii. ; )
Cu scuzele de rigoare Bogza Gabriel e acelasi de la amatori si la copiii e trecut Bozga Gabriel si e din Botoșani nu Baicoi
Deci corect este Bogza Gabriel -Botoșani
O parte din incasarile turneului au fost donate catre Amatur. Astfel, 480 de lei, adica 5 lei de participant vor ajunge in contul lui Sorin. Multumim organizatorilor, lui Misu Nistorica, lui Cornel Balauca si lui Mehmet!
O parte din incasarile turneului au fost donate catre Amatur. Astfel, 480 de lei, adica 5 lei de participant vor ajunge in contul lui Sorin. Multumim organizatorilor, lui Misu Nistorica, lui Cornel Balauca si lui Mehmet!