AmaTur: Turneu A Turneu A - DEJ - 30 iulie 2011 - Open + Amatori

Finala mica:
MOLDOVAN IOAN-SZAKACS RAUL = 2-3 ...
Finala:
URSULEAN VASILE-SIMION BOBY = 2-2 ... 11-9

Ultima editare:
Un nou final palpitant! Felicitari castigatorilor, lui Vasile Ursulean si mai ales lui Silviu Garduli pe care il asteptam sa confirme frumosul rezultat la urmatoarele turnee!
Felicitari organizatorilor pentru primul turneu A la Dej!

Felicitari Silviu ,,ai fost la inaltime ...Felicitari organizatorilor un turneu reusit din toate punctele de vedere.

Danut a fost un turneu foarte reusit au meritat eforturile voastre,un "A"de nota zece cu steluta va multumesc.
Cu mult respect pentru voi Calin din -CLUJ-

As avea o intrebare, a gasit cineva un tricou Butterfly, rosu cu negru? Se pare ca Anton Gergely l-a uitat in tribuna din partea dreapta de la intrarea in sala.
Va multumim!

Finala:

URSULEAN VASILE-SIMION BOBY = 2-2 ... 11-9
cre'ca a fost 2-2 si 15-13,
foarte frumos turneu ,
daca stia lumea , cre'ca veneau dublu participanti...
felicitari !
multumesc tuturor, inclusiv domnului Motoroiu pt. o primire asa frumoasa, o vineri seara frumoasa , o cazare buna, etc. pe cheltuiala proprie, multumim frumos !
si acum atentie la un sectret , : a promis dn. Motoroiu ca urmatorul turneu va fi cu premii in bani...succes si felicitari !
---------- Post added 31-Jul-2011 at 02:58 ----------
As avea o intrebare, a gasit cineva un tricou Butterfly, rosu cu negru? Se pare ca Anton Gergely l-a uitat in tribuna din partea dreapta de la intrarea in sala.

Va multumim!
l-au gasit copiii mei cu Pilu , l-au recunoscut, l-au luat sa il dea azi maine la Oradea...

multe multumiril ui florinbn pt ajutorul dat la acest turneu si in special pt ca avut bunavointa de a se ocupa de cupe si de medalii !! multumesc f mult florine!! un om de nota 12 !!plus!!

Felicitari si multumiri tuturor celor care au contribuit la buna organizare si desfasurare a turneului, felicitari celor care au creat o atmosfera placuta, de competitie si de prietenie.
Singurul minus al organizatorilor a fost faptul ca nu au prevazut si premierea locului 18 la amatori. In schimb, a avut grija un prieten omenos, sa ma premieze cu o tuica de MARAMURES, extraordinara, care m-a scos din eliminatorii.
Oricum, totul a fost foarte frumos si placut.
Asteptam , cu placere, urmatorul turneu de la DEJ.

da si eu am umbalt cu palinca prin sala si am servit pe cei care au dorit ! pt dvs dle matei ati uitat sa imi lasati paleta pt reparatie aranjare!cand ne intalnim dau eu o tuica mare!!

da si eu am umbalt cu palinca prin sala si am servit pe cei care au dorit ! pt dvs dle matei ati uitat sa imi lasati paleta pt reparatie aranjare!cand ne intalnim dau eu o tuica mare!!

Imi pare rau, dar cind mi-ai oferit tu tuica, eu eram deja terminat de Maramureșanca si de aceea am uitat sa-ti las lemnul.
Dar nu-i nimic, caci asa, avem motive sa ne mai intilnim.!!!
O zi buna !!! papapapa

Felicitari tuturor participantilor .organizatorilor si premiantilor .
Multumim Florin ca ne-ai tinut aproape si pe cei de acasa.
Vasile ai cucerit Ardealul ,noroc ca n-ai luat si prunele !

A fost un turneu reusit, cu multe meciuri spectaculoase. Felicitari castigatorilor si organizatorilor.
Va doresc cat mai multe turnee organizate la Dej!

Back
Sus