Marcel Motoroiu
junior
Marcel Motoroiu s-a inscris dela inceput la OPEN!!! nu la amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Mi-ar fi placut sa pot participa, si chiar mi-am propus sa vin la Openul de la Dej, insa tocmai am aflat in urma RMN facut ieri ca, am meniscul rupt la (in urma meciului cu Farkas Gaby si apoi in semifinala cu Rusu Cristi). Dl.dr.Toma chiar mi-a atraa atentia cand mi-a vazut genunchiul inainte de plecarea de la Botoșani spre Cluj! Va trebui sa stau o perioada pe tusa, uitandu-ma la altii cum joaca.MA asteptam la mai multi jucatori la open !! din bistrita nu sa inscris nimeni ! din cj la fel ! sper sa avem cat mai multi jucatori la open sa vada si dejenii niste meciuri adevarate
Va multumesc, oricum, pt. sfaturi. S-ar parea ca scap de ... cutit! Insa imi trebui un repaus.OK, trimit chitantza prin posta ;-)
Serios, imi pare rau ca am fost nevoit sa dau asa vesti proaste inca de dimineata... Totusi, si leziunile de menisc au mai multe variante, atat ca sediu, cat si ca tip de leziune si gravitate, asa ca nu toate astea merg la sala de operatie (desi tare ma tem ca, in cazul asta, cam asa va fi). Oricum, succes!!
Sper totusi ca problema ta cu meniscul nu se va dovedi foarte grava, in orice caz iti doresc multa sanatate si (sper sa nu fie cazul de operatie) insanatosire grabnica !!Mi-ar fi placut sa pot participa, si chiar mi-am propus sa vin la Openul de la Dej, insa tocmai am aflat in urma RMN facut ieri ca, am meniscul rupt la (in urma meciului cu Farkas Gaby si apoi in semifinala cu Rusu Cristi). Dl.dr.Toma chiar mi-a atraa atentia cand mi-a vazut genunchiul inainte de plecarea de la Botoșani spre Cluj! Va trebui sa stau o perioada pe tusa, uitandu-ma la altii cum joaca.
Va doresc un concurs reusit si cu meciuri spectaculoase.
Mersi pt. gandurile bune.Sper totusi ca problema ta cu meniscul nu se va dovedi foarte grava, in orice caz iti doresc multa sanatate si (sper sa nu fie cazul de operatie) insanatosire grabnica !!
Mi-ar fi placut sa pot participa, si chiar mi-am propus sa vin la Openul de la Dej, insa tocmai am aflat in urma RMN facut ieri ca, am meniscul rupt la (in urma meciului cu Farkas Gaby si apoi in semifinala cu Rusu Cristi). Dl.dr.Toma chiar mi-a atraa atentia cand mi-a vazut genunchiul inainte de plecarea de la Botoșani spre Cluj! Va trebui sa stau o perioada pe tusa, uitandu-ma la altii cum joaca.
Va doresc un concurs reusit si cu meciuri spectaculoase.