AmaTur: Turneu A Turneu A - DEJ - 30 iulie 2011 - Open + Amatori

din dej se mai inscriu la amatori urmatorii jucatori !!
Dezso Lorand
suciu cristian nou!
zavaski ioan
Giurgiu Mircea
Molnar vladimir -nou
Miclos andrei -nou
---------- Post added 25-Jul-2011 at 23:00 ----------
se inscrie la open din cugir RODICA SICOIE !! SPER CA AM SCRIS CORECT !!
MA asteptam la mai multi jucatori la open !! din bistrita nu sa inscris nimeni ! din cj la fel ! sper sa avem cat mai multi jucatori la open sa vada si dejenii niste meciuri adevarate !!
---------- Post added 25-Jul-2011 at 23:12 ----------
diplome se vor acorda primilor 8 jucatori de la ambele categorii !!

MA asteptam la mai multi jucatori la open !! din bistrita nu sa inscris nimeni ! din cj la fel ! sper sa avem cat mai multi jucatori la open sa vada si dejenii niste meciuri adevarate
Mi-ar fi placut sa pot participa, si chiar mi-am propus sa vin la Openul de la Dej, insa tocmai am aflat in urma RMN facut ieri ca, am meniscul rupt la (in urma meciului cu Farkas Gaby si apoi in semifinala cu Rusu Cristi). Dl.dr.Toma chiar mi-a atraa atentia cand mi-a vazut genunchiul inainte de plecarea de la Botoșani spre Cluj! Va trebui sa stau o perioada pe tusa, uitandu-ma la altii cum joaca.
Va doresc un concurs reusit si cu meciuri spectaculoase.

Ultima editare:
OK, trimit chitantza prin posta ;-)
Serios, imi pare rau ca am fost nevoit sa dau asa vesti proaste inca de dimineata... Totusi, si leziunile de menisc au mai multe variante, atat ca sediu, cat si ca tip de leziune si gravitate, asa ca nu toate astea merg la sala de operatie (desi tare ma tem ca, in cazul asta, cam asa va fi). Oricum, succes!!

OK, trimit chitantza prin posta ;-)
Serios, imi pare rau ca am fost nevoit sa dau asa vesti proaste inca de dimineata... Totusi, si leziunile de menisc au mai multe variante, atat ca sediu, cat si ca tip de leziune si gravitate, asa ca nu toate astea merg la sala de operatie (desi tare ma tem ca, in cazul asta, cam asa va fi). Oricum, succes!!
Va multumesc, oricum, pt. sfaturi. S-ar parea ca scap de ... cutit! Insa imi trebui un repaus.

Mi-ar fi placut sa pot participa, si chiar mi-am propus sa vin la Openul de la Dej, insa tocmai am aflat in urma RMN facut ieri ca, am meniscul rupt la (in urma meciului cu Farkas Gaby si apoi in semifinala cu Rusu Cristi). Dl.dr.Toma chiar mi-a atraa atentia cand mi-a vazut genunchiul inainte de plecarea de la Botoșani spre Cluj! Va trebui sa stau o perioada pe tusa, uitandu-ma la altii cum joaca.
Sper totusi ca problema ta cu meniscul nu se va dovedi foarte grava, in orice caz iti doresc multa sanatate si (sper sa nu fie cazul de operatie) insanatosire grabnica !!

Insanatosire grabnica dar ma tem asa cum ti a spus si dr .Toma ,e foarte posibil sa ajungi in cele din urma la,,cutit" ;de preferat pt tine ar sa o faci artroscopic (este mai putin traumatic si recuperarea este mai rapida ).

Turneu A - DEJ - 30 iulie 2011 - Open + Amatori

Ma'ti inscris la Turneu....sper sa pot veni ....daca no sa pot venii sper sa nu se mai comenteze ......ca si altadata....:D in legatura cu participantii la Turneu nu va facetzi griji D-le ALEHANDRO nu va temetzi ca nu vor fii......ci ma tem ca o sa fie la open ......:D se va ajunje de se va termina turneul......in jurul orei 23.000 :D:D:D. Sper sa ne vedem la turneuuu....si daca no sa particip va doresc participantzilor succeesss.....:wave::wave:

Gogo sper ca nu este asa cum spune Dr. Toma si sper ca revin cu o pauze. Cer scuze Dr. Toma dar eu vreu fie pozitiv inteleges va rog. Gogo va doresc insanatosire grabnica si succes cu meniscus energie pozitiv este deja langa tine , micul Gogo salute si lui din partea mea : )

Gogo toti tinem pumnii la tine si dorim mult sanatat.
Asteptam la tine primul turneu venim si vedem ce facem la loc meniscus. Asteptam cu Gogo mic la Brașov venim.

P.S. Luat limba Mehmet Chiar daca nu perfect vorbim, idei si minte limpezi, calde si sanatoase avem. Aferim Mehmet!

va multumesc tuturor pt. gandurile voastre si stiu ca imi doriti sa revin cat mai repede la masa de joc.
Insa, cu voia voastra, as dori sa lasam loc in acest topic pt. discutii despre primul concurs de la Dej, unde doresc sa participe cat mai multi pasionati ai acestui sport si sa triumfe fairplay-ul.
va doresc mult succes la concursurile ce urmeaza si sa ne vedem cu bine cat mai curand.

Turneu A - DEJ - 30 iulie 2011 - Open + Amatori

Gogu...imi pare rau ptr.tine ...dar trebuie sa ai incredere in tine si in DL.DR. ....si te astept la primul turneu sa jucam finala:biggrin: sa ne revedem cu bine :wave:

Fii curajos Gabi...Te operezi si dupa aceea o sa joci mai bine ca inainte...Daca nu crezi, uita-te cum joaca Florin Apian dupa operatie.
Iti doresc insanatosire grabnica !

de la dej numai ganduri bune pt gaby gogu speram sa te avem printre noi dar sanatatea e pe primul loc! sanatate multa si toate cele bune pt un sportiv pe care a trait multe momente frumoase in salile de tenis si care sunt sigur ne va incanta cu jocul sau si pe viitor la urmatoarele concursuri! !! sanatate nmulta iti dorim de aici de la dej gaby!!
---------- Post added 26-Jul-2011 at 22:50 ----------
florine a intervenit o schimbare dl mikes alexandru doreste sa se inscrie la open !! te rog sa il treci la aceasta categorie multumesc!!

Back
Sus