Material tricouri si sorturi

george25

senior
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
Ilfov,Vidra
As dori sa stiu care este cel mai bun material pentru tricouri si sorturi,deoarece am vazut ca majoritatea sunt fie 100% polyester fie 100% bumbac.
Nu am mai avut pana acum niciun tricou special pentru tenis de masă si as dori sa imi cumpar,dar nu stiu ce materiale sunt potrivite si de la ce producatori:o

pt ca lasa transpiratia sa se evapore, pe cand bumbacul se imbiba si se usuca greu.

Eu as zice ca de la 22-23 grade celsius in sus, e bun polyesterul iar sub aceaqsta temperatura, bumbacul.

Ambele materiale se uda si STAU UDE, cand transpiri intens. Mie mi se pare ca polyesterul si microfibra se simt mai reci decat bumbacul, cand sunt ude. Deci mai potrivite cand e cald, iar bumbacul mai potrivit cand e frig.

Din polyester se evapora mai repede. Bumbacul acumuleaza toata transpiratia in fibrele sale. Nu sunt bune tricourile de polyester cand e frig pentru ca tricourile de sport in general sunt facute sa respire foarte bine. Exista insa haine din polyester care sunt facute sa tina cald... din bumbac nu prea se pot face haine calduroase.
Pt tricourile de tenis de masă insa, sunt de acord cu ultima propozitie.

Ambele materiale se uda si STAU UDE, cand transpiri intens. Mie mi se pare ca polyesterul si microfibra se simt mai reci decat bumbacul, cand sunt ude. Deci mai potrivite cand e cald, iar bumbacul mai potrivit cand e frig.
Foarte corect descris aspectul .
Preferabil ar fi ca in timpul jocului sa-l folosesti pe cel din polyester ,iar in pauza dintre meciuri pe cel de bumbac care absoarbe transpiratia ,ca atare sa ai mai multe la indema .

Viva sport club de la Piata sudului are in stoc tricouri Yasaka. Vezi ca au si site. Cel mai bine te duci acolo si alegi.
Este exact in autogara de pe Oltenitei...

Back
Sus