Xiom omega iv pro pentru fh?

Ooooo DA! O fata extraordinara! Cu ea poti da topspin moale, in forta, capace in mare viteza,smash decisiv! Un mic minus la chop! Parerea mea!
PS: Mare grija pe ce lemn o pui!

Eu am avut Omega IV PRO pe Septear si ALC! Insa am probat si pe TBS si pe Balsa Carbo X5...pe Septear am jucat cel mai mult cu ea si mi-a placut!

Pe kong linhui special merge foarte bine ,am probat-o si pe un nittaku tenor si vreau sa spun ca e o fata superba.am probat-o si pe schlager light dar vreau sa spun ca pe acesta din urma e foarte greu de controlat din cauza vitezei.Minusul de la chop se remediaza cu timpul pentru ca nu le poti avea pe toate.

Eu vreau sa cumpar un Septear pe care sa pun Xiom omega IV PRO pe FH...si omega IV euro pe BH...problema e ca nu gasesc Septear nou..intrebarea e ce lemn este asemanator cu Septear si care s-ar potrivi cu fetele Xiom...Balsa carbo x5 ??

Eu vreau sa cumpar un Septear pe care sa pun Xiom omega IV PRO pe FH...si omega IV euro pe BH...problema e ca nu gasesc Septear nou..intrebarea e ce lemn este asemanator cu Septear si care s-ar potrivi cu fetele Xiom...Balsa carbo x5 ??
...daca vrei Septear nou are dl.Tibi la 200 ron, sau dl.ValiGTI...

Nu are nimeni pe stoc am intrebat..trebuie sa vine comanda in...1..2...3..4 sapt.

Balsa carbo X5 nu are nici o treaba cu Septear are total alta compozitie! Nu lua altceva, asteapta sa vina comanda!!!

Ia-ti Timo Boll Forte ca este Off si tot la fel de bun ca Septearul!!
---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:46 ----------
Acum depinde ce fete vrei pe el. Eu i-am facut fetei cu Xiom Vega Europe si merge super buine, mai bine ca a mea-Ma Lin Carbon cu Xiom Vega Pro

Eu zic ca e mult mai placut Septearul. Iar viteza mai potrivita, pt ca "Hinoki VII" o sa vi se para prea rapid.

Din cate citesc Septear iese invingator in duelul cu Balsa carbo x5 si Hinoki VII..deci probabil ca ramane sa astept sa apara lemnul la cineva ...asta in caz ca nu citesc cine stie ce lucruri minunate despre Balsa si imi schimb parerea.

Nu exista comparatie intre Balsa si Septear! Poate Kiso Hinoki V...dar cel mai bine astepti Septearul! Nu o sa regreti!

N-are nici o vina Septear-ul :lol:
...hai Cristi ca strici reclama...acest lucru demonstreaza ca si un lemn ce " nu sare de 200 ron " poate fi o arma de temut pt adversari...motoul acestei palete ar fi " ieftin si bun " :D

septear septear, dar are un zgomot boost-ul ala din fete ceva de groaza, te sperie doar zgomotul!:D

Pai io ziceam ca n-are vina lemnul ca joaca Alex Cazacu asa. Daca iei Septear nu ajungi sa joci ca el instant :)

Back
Sus