Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Ooooo DA! O fata extraordinara! Cu ea poti da topspin moale, in forta, capace in mare viteza,smash decisiv! Un mic minus la chop! Parerea mea!
PS: Mare grija pe ce lemn o pui!
Pe kong linhui special merge foarte bine ,am probat-o si pe un nittaku tenor si vreau sa spun ca e o fata superba.am probat-o si pe schlager light dar vreau sa spun ca pe acesta din urma e foarte greu de controlat din cauza vitezei.Minusul de la chop se remediaza cu timpul pentru ca nu le poti avea pe toate.
Eu vreau sa cumpar un Septear pe care sa pun Xiom omega IV PRO pe FH...si omega IV euro pe BH...problema e ca nu gasesc Septear nou..intrebarea e ce lemn este asemanator cu Septear si care s-ar potrivi cu fetele Xiom...Balsa carbo x5 ??
Eu vreau sa cumpar un Septear pe care sa pun Xiom omega IV PRO pe FH...si omega IV euro pe BH...problema e ca nu gasesc Septear nou..intrebarea e ce lemn este asemanator cu Septear si care s-ar potrivi cu fetele Xiom...Balsa carbo x5 ??
Ia-ti Timo Boll Forte ca este Off si tot la fel de bun ca Septearul!! ---------- Post added 24-Nov-2011 at 21:46 ---------- Acum depinde ce fete vrei pe el. Eu i-am facut fetei cu Xiom Vega Europe si merge super buine, mai bine ca a mea-Ma Lin Carbon cu Xiom Vega Pro
Din cate citesc Septear iese invingator in duelul cu Balsa carbo x5 si Hinoki VII..deci probabil ca ramane sa astept sa apara lemnul la cineva ...asta in caz ca nu citesc cine stie ce lucruri minunate despre Balsa si imi schimb parerea.
...hai Cristi ca strici reclama...acest lucru demonstreaza ca si un lemn ce " nu sare de 200 ron " poate fi o arma de temut pt adversari...motoul acestei palete ar fi " ieftin si bun "