Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu am inteles niciodata faza cu "vibreaza". Am si PG'2 si toti care'au pus mana pe el au spus ca vibreaza. Pai, logic ... nu trebuie sa simti o vibratie in palma atunci cand mingea se loveste de paleta ? Sincer, mie mi se pare anormal sa NU vibreze.L-am incercat si eu si nu mi-a placut vibratia lui. Clipperul mi se pare mult mai bun din punct de vedere al simtului.
Nu am inteles niciodata faza cu "vibreaza". Am si PG'2 si toti care'au pus mana pe el au spus ca vibreaza. Pai, logic ... nu trebuie sa simti o vibratie in palma atunci cand mingea se loveste de paleta ? Sincer, mie mi se pare anormal sa NU vibreze.
Lamuriti'ma va rog ...
Probabil ca toate lemnele "vibreaza", dar le simtitm sau nu. Depinde si cum. E similar auditiei, in cazul boxelor foarte performante ce pot reda frecvente pe care urechea unora, nici nu le poate auzi. Revenind la palete, vibratia poate fi joasa (larga), inalta (scurta), sau atat de inalta incat sa nu o simtitm. Pentru efecte, este buna o vibratie mai larga, care ajuta (datorita dwell time-ului marit) ca mingia sa capete o rotatie mai pronuntata. La loviturile drepte, presupunand ca dorim si viteza, este invers. In functie de preponderenta unui anumit tip de lovituri, necesarul este diferit, de la jucator la jucator. Fiecare, simte in timp, prin testari succesive, ce anume il avantajaza mai mult. Eu am observat de exemplu, ca-mi convin mai mult vibratiile scurte si precise de tip " TOC" care-mi ofera un feedback mai precis, necesar mai ales jocului scurt de deasupra mesei, decat cele de tip "BRRRRRRR", care mai mult "bruiaza". Lemnele "nesimtite", a caror vibratie nu o simt deloc, sunt prea rapide si nu ma avantajaza.
Da,asai numai ca Wan Hao,este mult mai scump.Mai bine il iei pe al lui Wan Hao!!! Are super control in regim de viteza, tot de la DHS!!!
Toate lemnele jucatorilor de supertop sunt custom.. numai ca exteriorul adica partea vizibila la filmare e dictat de contractele comerciale pe care le au incheiate jucatorii individual sau clubul la care joaca.. ca sa te lamuresti dicuta cu dl. Rasvan Crisan.. fratele dumnealui a avut contracte cu mai multe firme de top in domeniul materialelor de tenis de masă...Citat de pe Wikipedia: "Ma Long currently uses a DHS Power PG-7 FL with a DHS Skyline III National Version (blue sponge) (black) for his forehand and a Butterfly Tenergy 05 (red) for his backhand."
Pagina: http://en.wikipedia.org/wiki/Ma_Long
Ce legatura are pretul? Si Ma Lin joaca cu un lemn ieftin... (si mai sunt cativa in echipa Chinei care joaca cu Yasaka Extra Offensive)Pretul acelui lemn spune multe si sunt convins ca Ma Long nu joaca cu asa ceva. Aveti grija sa nu va para rau de achizitia facuta. Un lemn merita banii pt.ca pe el lipesti fel si fel de fete, iar pana la urma gasesti combinatia perfecta cu un anumit tip de fata!!! Eu am jucat cu Kreanga Carbon OFF+ si fete Tenergy 25 si 64, era bomba; apoi am pus fete Sriver Fx-super combinatia, deci am reusit in final!! Apoi mi-am luat Yasaka Ma Lin Carbon si am pus fete Vega Pro de la Xiom si merg ca unse; totul se rezuma la stilul tau si daca ai lemn off merg fete off pana la all si tot asa, dat trebuie sa facem mai multe incercari ca sa ne iasa ceva de calitate!!!
In poza asta http://mytabletennis.net/forum/uploads/23703/ml.jpg (din linkul pe care l-ati postat) se vede ca cele doua straturi mai inchise nu sunt arilat carbon. Si chiar daca ar semana a arilat carbon, sunt pozitionate mai spre centrul lemnului decat la ALC, iar stratul din centru e mai gros la ALC.E greu de presupus ca Ma Long ar fi abandonat Butterfly TB ALC (lemnul cel mai bun pentru topspin- retopspin) pentru DHS PG7Banuiesc ca cei de la DHS s-au folosit de Ma Long pentru a construi o clona pentru TB ALC, si probabil cu asa ceva joaca in prezent. Cand va aparea in comert acest lemn cu siguranta va costa 150-200 $. Sa aiba de unde-i da si jucatorului chinez de-o bere
---------- Post added 27-Nov-2011 at 21:59 ----------
la acest link se gaseste o fotografie cu lemnul lui Ma Long :
http://mytabletennis.net/forum/foru...6735&title=ma-long-give-up-on-butterfly-blade
m-am uitat la semifilala turneului de la Londra intre Ma Long si Wang Hao in minutele 47,42 si 48,30 ale intalnirii se vede destul de bine lemnul si se pare ca cei din link-ul dat de mine l-au identificat destul de bine..![]()