victorache
senior
Multumesc pentru organizarea de toata jena, in care dupa 4 meciuri jucate in grupa de 6 a aparut si al saptelea om.
De asemenea multumesc pentru cine a luat foaia cand mai erau 4 meciuri de jucat si a completat-o din burta, si pentru scoraverajul pus din burta. Cine a facut asta, rusine.
Nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva, cand vedeam pe altii ca se enerveaza pe chestii din astea mi se pare aiurea.
Ne pare rau sa constatam ca foile de concurs incap pe mainile oricui,dar cu toata bunavointa gazdelor acest lucru chiar nu poate fi controlat,aici intervine dezinteresul si ignoranta unora dintre capii de serie,care si de aceasta data se confirma ca e greu sa fim responsabili.Personal la acest turneu am sesizat cativa capi de serie de la categoria Amatori care jucau pe langa concurs in conditiile in care jocurile de la masa nu erau terminate,acest lucru facand posibila si intamplarea de mai sus.Oare de ce asemenea lucruri nu se intampla si la Open?
Referitor la al 7-lea jucator in grupa mai susmentionata pot face precizarea ca intradevar au fost 2 grupe de 7 jucatori,datorita numarului de participanti,care de aceasta data nu a fost multiplu de 6,lucru care se intampla des la concursurile Amatur,nu este o noutate si parerea mea e ca se acorda prea mare importanta acestui aspect.
Ultima editare: