AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 05.11.2011 open+amatori+copii

Multumesc pentru organizarea de toata jena, in care dupa 4 meciuri jucate in grupa de 6 a aparut si al saptelea om.
De asemenea multumesc pentru cine a luat foaia cand mai erau 4 meciuri de jucat si a completat-o din burta, si pentru scoraverajul pus din burta. Cine a facut asta, rusine.
Nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva, cand vedeam pe altii ca se enerveaza pe chestii din astea mi se pare aiurea.

Multumesc pentru organizarea de toata jena, in care dupa 4 meciuri jucate in grupa de 6 a aparut si al saptelea om.
De asemenea multumesc pentru cine a luat foaia cand mai erau 4 meciuri de jucat si a completat-o din burta, si pentru scoraverajul pus din burta. Cine a facut asta, rusine.
Nu credeam ca o sa mi se intample asa ceva, cand vedeam pe altii ca se enerveaza pe chestii din astea mi se pare aiurea.
Este bine sa citezi grupa cu problema. Organizatorii ce zic? Primul de pe lista a stiut?

Felicitari!Multumesc Baicoi,multumesc organizaoirilor,un super turneu care a mers brici,asta datorita oamenilor de nota 10,dl Dan Bodeanu,Bozga Lucian,Adrian si Sorin.
P.S,Pacat ca exista si pareri negetive dupa o asemenea zi!

Ultima editare:
Un superturneu, cu multi participanti, asa cum am fost obisnuiti de fiecare data.
Cele 3 turnee s-au desfasurat intr-un ritm alert, scurtele momente de pauza datorandu-se prelungirii unui joc intre doi ierbari :)
Participantii, obisnuiti cu modul clasic de disputare al turneelor Amatur, au ajutat organizatorii ca turneul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
Turneul de copii, la care au participat 34 de pusti si pustoaice sub 14 ani, s-a desfasurat intre orele 9,30 si 13,30.
Castigarorul turneului principal:
1Neagoe Izabela Nistoresti
2 Stan Dragos Pitești,
3 Dinca Alexandru din Călărași si Voinea Alexandru din București.
Turneul de consolare, la care au participat toti copiii care nu s-au calificat din grupe, s-a incheiat tot la ora 13,30, pe primele patru locuri clasandu-se:
1 Dumitrescu Matei - București,
2 Drenea Calin București
3 Preda Daniel Cocorasti si Craciun Valentin din Moreni.

Ultima editare:
Turneul de amatori, cu 98 de participanti, disputat intre orele 10.00 si 21,00:
1 Codreanu Adrian București
2 Voicu Corneliu Brașov
3 Aftenii Daniel București si Tudorache Constantin Targoviște
Turneul de consolare, incheiat in jurul orei 16,00 a avut la start toti participantii care nu s-au calificat in grupele superioare; din pacate, multi dintre concurenti nu au mai fost interesati de acest turneu, preferand sa se odihneasca sau sa plece; cu toate acestea, meciurile au fost foarte disputate, castigatorul fiind Lefter Costel din Galați.

Ultima editare:
Turneul OPEN, cu 39 de participanti, a inceput la ora 14,00 si s-a incheiat pana in ora 22,30 cu rezultate scontate:
1 Rusu Cristian București
2 Traistaru Marius Topoloveni
3 Valceanu Daniel Topoloveni si Radu Costica Galați
5-8 Tigau Laurentiu, Motoroi Costi, Bodeanu Mihai din București si Enciu Alexandru din Slobozia.

Ultima editare:
Atmosfera placuta de dupa turneu ne-a facut sa nu ne putem dezlipi de gazdele din Baicoi, Lucian si Victor; gratarul, vinul (de Urlati!) si muzica de fond au creat buna dispozitie, prelungita pana spre orele diminetii!

Felicitari pentru organizarea turneului! Mie unu mi s-a parut ca lucrurile s-au miscat foarte bine, si am ajuns chiar devreme acasa. Ca o mica remarca, poate ar fi fost bine sa ramana niste geamuri deschise

Felicitari atit cistigatorului de la copii (Dragos Stan) cit si profesorului ce se ocupa de copii (Claudiu Pribeagu).
Deja dupa un an de cind s-a deschis sala de la Pitești, incep sa apara si rezultatele.
Ca si ghiocelul ce vesteste primavara, sper ca acest rezultat sa nu fie singular.
Felicitari de asemenea copiilor de la Topoloveni, ce reusesc de fiecare data sa fie pe podium. De data aceasta, amindoi.

Back
Sus