AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Târgoviște - 03.12.2011

Cu mult regret trebuie sa anunt retragerea colegului Popa Mircea probleme de sanatate aparute ,va doreste o zi placuta la Targoviște.
Iata o oportunitate de care puteai sa te bucuri dl.loc 500!!!

Se retrage dl. Bacanu Paulian - Brașov - Amatori!

ROG SA TINETI CONT DE FAPTUL CA DL. BRADUSCA CORNEL - TG JIU NU APARE IN LISTA DE PE PRIMA PAGINA!

...In legatura cu pedeapsa mea pe care o merit poate mai duscutati cu domni membri sa fi putin mai mica desi nu merit. regret mult pentru cele intamplate.

Am putea discuta eventual daca fapta dumitale are si ceva accente penale, asa ca mai bine iti vezi de treaba si nu evaluezi sanctiunea primita. Eu unul propun excluderea definitiva cu argumentul ca puteau avea de suferit altii in urma actiunii dumitale!

anunt,,,,,,,,,,

anunt,,,,,,,,,,

miine de dimineata la ora 6,15 plec din rm valcea la tirgoviste.......am doua locuri libere pina la tirgoviste si inapoi......
telefon de contact:0745 . 49 68 83......sau digi 0770. 739006 , sau 0250.739219

Cu parere de rau din Targoviște se retrage Sandu Gabriel.Bafta participantilor !!

ok

Ultima editare de un moderator:
Avem diponibil doua locuri in masina dus-intors Brașov - Targoviște.
Relati la tel.0758509535 Costel s-au 0744755536 Deni.

Ultima editare:
Si cam atat cu inscrierile/retragerile oficiale, voi posta imediat listele definitive.
Jucatorii de pe liste care nu se prezinta la sala pana la ora 09.30 - amatori, respectiv 13.00 - open - vor fi inlocuiti cu eventualii jucatori disponibili la momentul respectiv.

Grupele se fac maine incepand cu 09.30, respectiv 13.00, altfel am mai mult de lucru dimineata in cazul in care, totusi, nu vin toti cei inscrisi.

mai lipseste cineva de la turneul asta final ....Bogdanel ....:(...dar ce sa-i faci ..asta e ...se antreneaza in germania ..cu boll..apolonia..astia..

Back
Sus