andu
junior
V-ati inscris in ultima zi, am fost ingrijorat, acum m-am linistit.Dinicescu Ion PITESTI OPEN
Va urez succes sambata.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
V-ati inscris in ultima zi, am fost ingrijorat, acum m-am linistit.Dinicescu Ion PITESTI OPEN
Esti culmea...pentru ce de sub lini dl Florin este vreo speranta sa joace
Mai gandeste-te la fata aia de pe rever...nu stiu cati vor fi bucurosi de avansarea tauraaaaaaaaaa si sa mai zice cineva ca nu exista Dumnezeu va pup si ve vedem la Targoviște Love Table Tenis
ATENTIE ! La pensiunea Chindia pretul este de 70lei/pers/noapte. Tocmai ce-am sunat pentru rezervare si mi-a zis ca am fost informat gresit cu privire la pretul de 35lei/noapte!
Ori nu a anuntat caparticipa la turneul Amatur, ori numarul de camere rezervate s-a ocupat si au ramas doar cele cu pretul mare. Poate vom primi ceva lamuriri.Nu e frumos ceea ce ai incercat sa faci. Probabil ca nu ai prins lista de participanti si ai incercat sa scapi de citiva pretendenti la participarea la turneu.
Cred ca D-l Marina a incurcat numele prietenului si l-a confundat cu Balan Cristian, deja anuntat ca retras.Nu stiu ce se intampla, dar cel ce posteaza la nr 305 este in eroare. Si nu vad explicatia.
Adadar, Bogdan Cristian-395 NU SE RETRAGE! Daca era ceva, eu as fi anuntat acest fapt. Mare ti-e gradina...
Nu stiu ce se intampla, dar cel ce posteaza la nr 305 este in eroare. Si nu vad explicatia.
Adadar, Bogdan Cristian-395 NU SE RETRAGE! Daca era ceva, eu as fi anuntat acest fapt. Mare ti-e gradina...
Astept o explicatie de la JUDVL, daca mai apare pe aici, sau de la Marina Emil. Pana atunci ii reinscriu pe cei doi.