Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
E foarte buna metoda propusa de "adishorul". Dar e foarte important sa rupi o bucatica din lama cutter-uli dupa fiecare fata taiata.Dupa ce iti faci "mana" poti taia cu un cutter obisnuit si iese super ... sa nu uiti sa mai rupi cate o bucatica din lama inainte de fiecare fata si sa tai o foaie de ziar sau orice hartiuta ca sa se rodeze foarte putin lama inainte. Bafta![]()
Cu lamele OLFA DKB 5, e nevoie sa rupi mult mai rar si se pot atasa la orice maner ieftin. Si taie mult mai bine. Eu le prefer bisturiului.E foarte buna metoda propusa de "adishorul". Dar e foarte important sa rupi o bucatica din lama cutter-uli dupa fiecare fata taiata.
Laser, frate!Varianta optima este taierea cu laser. Paleta va arata atat de bine incat adversarul va fi mult mai preocupat sa rezolve misterul formei perfecte decat sa joace tenis, in consecinta vei castiga cu 50% mai multe puncte decat inainte :twisted:
Ca sa iasa bine, este obligatoriu.ajuta daca bisturiul este ud ?
m-am gandit si eu la varianta asta dar mi-a fost teama ca o fata o sa iasa cu marginile "parlite" sau "inflorite". Poti sa pui cumva si niste poze cu fetele taiate cu laser?Varianta optima este taierea cu laser. Paleta va arata atat de bine incat adversarul va fi mult mai preocupat sa rezolve misterul formei perfecte decat sa joace tenis, in consecinta vei castiga cu 50% mai multe puncte decat inainte :twisted:
Realizezi ca era o gluma, nu?m-am gandit si eu la varianta asta dar mi-a fost teama ca o fata o sa iasa cu marginile "parlite" sau "inflorite". Poti sa pui cumva si niste poze cu fetele taiate cu laser?