ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
As dori si eu combinatia ceasta: Lemn - LKT Instinct+, la 45 lei; Fata neagra-729 Focus III Snipe 2.1mm - la 40 Lei si fata anti spin 729 804 1.5mm - la 35 Lei. Cat ma costa cu lipitul d-voastra si trimisul paletei gata asamblata? Va multumesc!!!

Buna,
poti sa-mi spui te rog ce dimensiuni are lemnul LKT INSTINCT SI INSTINCT +. Ms.

Lasati va rog un nr de tel ca as fi interesat de 4 fete si un lemn;)
---------- Post added 21-Dec-2011 at 17:04 ----------
as dori un nr de tel...as vrea 4 fete si un lemn;)

salut!
te rog o parere despre 729 Fighter Arylate Carbon e manevrabil ? vreau ceva rapid....dar sa pot pune mingea pe masa !
sau sa ma orientez catre galaxy t8 sau...? ca si fete am o baracuda big slam si o coppa

729 Fighter Arylate Carbon este un pic mai flexibil. Ca viteza par la fel, poate T-8 sa fie putin mai rapid din cauza rigiditatii.
Fetele moi merg bine pe lemnele rigide. Cred ca se potrivesc cu ambele lemne.

Salut!
M-ar interesa o paleta s-o cumpar de la tine...aveai una la 70 lei, sau daca mai ai asamblate sa-mi spui de care mai ai ca sa ma hotarasc..poate apucam in seara asta..ca maine sa dai o fuga la posta.
maxim_030(at)yahoo.com
0752401176.

Salut!
Sunt interesat sa cumpar o paleta!Eu m-am gandit la o combinatie pe care vreau sa v-o prezint pentru a va da cu parerea!
Lemn:LKT Ayous Hinoki
Forehand:LKT Red Diamond
Backhand:729 Focus Snipe III (Neagra)
Astept pareri!
burechita_ionutz(at)yahoo.com

Salut!
Sunt interesat sa cumpar o paleta!Eu m-am gandit la o combinatie pe care vreau sa v-o prezint pentru a va da cu parerea!
Lemn:LKT Ayous Hinoki
Forehand:LKT Red Diamond
Backhand:729 Focus Snipe III (Neagra)
Astept pareri!
burechita_ionutz(at)yahoo.com
Ai mp.

Am luat de la RBlade un lkt instinct+ (el mi-a lipit excelent fetele). Este prima paleta BUNA pe care pun mana, topspinul a venit bonus. Mingi pe care pana acum nici nu vroiam sa le atac (cu jose topspin sau taiate la fileu) intra cu topspin execelent.
PROBLEMA:
I-mi transpira mana iar lemnul manerului nu este lacuit si absoarbe transpiratia, dar in felul asta prin umezire repetata sigur se duce repede.
Drept urmare i-am dat cu un strat subtire de ulei in sicativat iar dupa uscare fenomenul s-a diminuat dar nu suficient.
Parca totusi nu i-as da cu lac pt ca in timp devine casant, sa incerc un overgrip ?
Un sfat sau o sugestie sunt binevenite.

Overgrip-ul e o solutie mult mai buna. Daca il dai cu lac si iti transpira mana, o sa simti ca-ti aluneca.
Ma bucur ca merge bine jocul. :)

eu zic asa! din experienta mea cauta pe la magazinele de hoby pluta de 1mm grosime tai o bucata desfasurata cat manerul de lunga si lata cat sa poti infasura tot manerul cu putin prenandez aplici pe maner si pe pluta si lasi putin timp sa se usuce dupa care infasori cu grija pluta pe maner si nivelezi cu degetul ! trebuie sa faci cateva decupari cu un cuter ca sa se aseze frumos pe tot manerul !! o sa vezi ca e solutia cea mai buna absoarbe transpiratia si nu deterioreaza lemnul !! succes!!!

---------- Post added 06-Jan-2012 at 00:38 ----------

ami cer scuze vlad pt of topic !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus