ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
doar culoarea asta o aveti >?adica cea din poza alb albastru?? si ceva fete antitopsin ce aveti ?/ multumesc!

Am primit adidasii ,super oferta . Cautam incaltaminte pentru tenis de ceva timp si am gasit in sfarsit ceva destul de avantajos. RBlaid este o persoana deosebita si al recomand cu incredere si altor persoane.

O SA MAI AVETI ADIDASI PESTE CATEVA ZILE? AS DORII SI EU O PERCHE marimea 42! multumesc! o sa va dau mp cand sa mii trimiteti!

care din fetele astea are spinu si speedu cel mai mare :LKT Red Diamond, Black Power, LKT Pro XT, LKT Pro XP?? am LKT Pro XP si are viteza mica spin mic dar control super mega bun e extraordinara pentru rever...

care din fetele astea are spinu si speedu cel mai mare :LKT Red Diamond, Black Power, LKT Pro XT, LKT Pro XP?? am LKT Pro XP si are viteza mica spin mic dar control super mega bun e extraordinara pentru rever...
Red Diamond si Black Power ar fi. Black Power arunca putin mai jos si e un pic mai rapida, Red Diamond are spin putin mai bun.

cum adica arunca putin mai jos? si k spin comparativ cu o fata europeana cu ce ai compara? dar dupa o saptamana de folosinta

cum adica arunca putin mai jos? si k spin comparativ cu o fata europeana cu ce ai compara? dar dupa o saptamana de folosinta
Arunca mai jos adica trebuie sa tineti paleta putin mai deschisa cand dati un topspin, la fetele care arunca sus tineti paleta mai inchisa.
Spinul lui Red Diamond e foarte aproape de spinul lui Tenergy.
Isi pastreaza spinul foarte bine, nu se uzeaza repede.

sa inteleg atunci k red diamond e mai bun... k ma gandesc k diferenta de viteza nu e enorma
Scuze de off-topic:
radu668 ai reusit sa bagi 3 "k" la 15 cuvinte.
Suntem pe forum nu pe yahoo messenger. Aici chiar daca inchizi fereastra cu forumul, scrisul ramane, nu ca pe messenger.
Putin respect fata de limba romana si fata de ceilalti utilizatori.

nu stiam ca nu e voie sa folosesti prescurtari...atata timp cat omul intelege ce ii scrii ce conteaza? in fine...si daca ramane scrisul mie nu imi este rusine cu ce am scris pt ca este ceva destul de important ce am intrebat

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus