ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
(at)eububuu: Iti faci un LKT Instinct+ Sawtec :)

(at)alehandro: Nicio problema!

Am primit azi paleta(DHS),asamblata impecabil,Lemn PG7 si fete Huricane 2 neo pe bh si tg 2 skyline pe fh.
Acum trebuie multa munca si acomodare...,in primele 2 ore de joc am facut zic eu cunostinta..., eu incantat de "cunostinta" in schimb ..."doamna"...nu prea!

Multumesc RBlade,totul este Ok!
---------- Post added 06-Jan-2012 at 17:06 ----------
DHS PG 7
FH:TG 2 Skyline
BH:Huricane 2 Neo

Salut Vlad si La multi ani. As vrea si eu sa cumpar de la tine Mingi de antrenament Gambler Gold dar albe daca ai avea, cele la 50 ron. Atept raspuns mersi

Am primit azi coletul,totul este in regula.Multumesc frumos(va rog sa ma anuntati cand veti mai avea Red Diamond)

(at)Radu668: Nu am momentan. O sa am din nou lunea viitoare.
(at)krisztalori: Multumesc si eu. Lunea viitoare voi avea si Red Diamond.

Salut ! m-ar interesa cateva fete si doua lemne de la tine . Ce mai ai in stoc ?

recomand paleta din primul post (avalox+apollo+focus III snipe), am dat si eu cateva mingi cu ea: lemnul este unul de exceptie cu control si simt din plin, foarte bun pt topspin, iar in combinatie cu aceste fete rezulta un setup foarte echilibrat cu care poti face orice (lipicioasa un pic mai tare pe FH, nelipicioasa mai moale pe BH). Pretul este foarte bun avand in vedere cat de putin a fost jucata paleta...recomand!!! ;)

Ieri am primit si eu coletul de la Vlad.In primul rand sunt foarte multumit de modul in care mi-a asamblat paleta;
Si in al doilea rand ii multumesc pentru colaborare si recomandarile facute;)
Astfel recomand Ayous Hinoki+Cream Transcend+Focus III Snipe - o combinatie foarte buna din punctul meu de vedere !

unele le-a ieftinit din cate vad eu :) oricum, comparand cu magazinele de specialitate Vlad are preturi super mici la aceeasi calitate excelenta! Eu sper sa mearga bine treaba si sa isi mareasca din ce in ce mai mult oferta de produse incat sa ajungem sa ne pierdem in ele! :D

...daca tot suntem la capitolul "dorinte", eu sper sa poata aduce macar la comanda lemne Avalox...

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus