salut
srry pt postul gol de mai sus...probleme cu tastatura

acuma le-am rezolvat...
de o saptamana mi-am schimbat setup-ul (cel din semnatura) de la Yasaka Ma Lin carbon cu Rakza 7 soft max pe ambele...
dupa 3 ore de acomodare (cat am reusit sa joc pana azi) pot doar sa spun ca: noul setup este mult mai rapid, capacele sunt extrem de iuti si ma asteptam sa dau mult mai multe in nori (cel putin la inceput) iar topspinul cu noua paleta nu mai are bolta asa de mare ca si cu rakza 7 soft ci merge razant cu fileul si (ma repet) mult mai repede (mi-a iesit chiar si topspin de pe masa)...de asemenea trag mult mai bine drept...
sper ca dupa cateva luni de joc sa ma obisnuiesc mai bine cu viteza cu care sare mingea din noua paleta si cu manerul lemnului pe backhand...ideea e ca nu mi se pare deloc o paleta greu de controlat desi are spin si viteza mare...trebuie doar antrenament muuuult

oricum eu sunt foarte multumit de ea (mersi pt. sfaturi Gabi Gogu si dl. Tibi)...
nu stiu inca despre durabilitatea si condensul noii fete dar la Rakza 7 pot sa spun ca am avut de vreo cateva probleme ori cu condensul...cu durabilitatea nu am avut mari probleme 8 luni cat le-am folosit...