Open Slovenia 2012 - 25- 29 ianuarie

Meciul Xu Xin - Jo See Hyuk ....meci de referintza....joc perfect facut de xu xin ...nu am mai vazut pe cineva sa-l bata asa clar pe Jo See Hyuk....

inceput devastator a lui Ma Lin

8-3...si 11-6 pentru Ma Lin

revine Ma Long...si deja are 5-0 in al 2-lea set,ce retur prinde Ma Lin de la 5-1...la 5-2...superb

Ultima editare:
si Ma Long egaleaza cu acelasi scor...11-6...
si continua in aceeasi nota si in setul 3...cu 3-0,si terimna en-fanfare...cu 11-2

Aoleu setul al 3-lea i-a rupt pur si simplu "fasul" Ma Long conationalulul lui :)

Asa e...dar in setul 4...se pare ca Ma Lin are toate sansele sa echilibreze..."fasul"..5-2...si 8-3 cu aceeasi lovitua de fh in linie,dar campionul en-titre,revine de la 3-8,la 10-8...si termina cu o superba minge cu 11-9,deci 3-1 la seturi

Ultima editare:
nu stiu daca ati observat ,dar ma long vrea sa fie intotdeauna ultimul care sterge masa...urmariti..inca din meciurile de ieri s-a observat; in setul 4 ,la 10-9 ,dupa time out ,parca se "bateau" in sters masa...vedeti reactia lui ma long si fata lui inainte de serva...: )))
o fi ceva superstitie...

Da , si eu am observat asta. Iar ma lin atunci "i-a sters-o inainte" intentionat, replica lui Ma long a fost putin trasa de urechi :D
---------- Post added 29.01.2012 at 13:42 ----------
Acum sa vedem daca Xu Xin e tot in forma de ieri ..

mda...11-6 si trece mai departe campionul,cu toata opozitia de care a fost capabil Ma Lin,exceptand primul set....parerea mea e ca nu prea a contat Ma Lin,in acest meci

Castiga Zhang Jike fara drept de apel- 4-0!!! Asteptam finala sa vedem cum vor decurge ostilitatile!!! La cum au jucat cei care sunt in finala, este foarte greu sa-ti dai cu parerea despre castigator!!!
As miza pe Zhang Jike.

Back
Sus