Open Slovenia 2012 - 25- 29 ianuarie

cam ciudatica treaba cu finala feminina la 2-2 la seturi, in setul 5 conducea Liu She WEN cu 7-5 dupa care brusc nu mai castiga nici o mige si pierde setul cu 11-7 iar setul urmator cu 11-3. Ma cam contrariaza chesiile de genul asta cu atat mai mult ca dupa ce i-am vazut live as zice ca pot face si scamatorii cu mingea si sa o puna pe masa pe ce colt vor :)

daca ai vazut semifinala ding ning - guo yan ...in ultimul set ,,la 3-1 ptr ding ning ,guo yan a accelerat tot jocul : servea imediat dupa ce se incheia un punct si cam dadea in batjocura in minge...poate este aceeasi chestie

Mda ... in sfarsit il vad pe Zhang Jike in forma, cine nu s-a uitat inca sa vada si semifinala sa cu Xu Xin, e super meciul.
3-2 la seturi ... ia sa vedem daca iar o intoarce MA Long cum a tot facut-o la openul trecut.

se pare ca nu a mai functionat stersul mesei ...totusi, care-i ideea? nu sa te stergi de transpiratie?...de ce se sterg imediat dupa pauza de prosop si mai ales dupa pauza dintre seturi ?

Ultima editare:
zhang zike a fost mai bun!trebuie sa recunoastem!bn ca a mai avut si putin noroc!a dat ceva mingi cu fileul!bachandul se pare ca l-a tradat pe ma long,nu stiu de ce am avut impresia ca a cazut psihic ,mai ales la ultimul set!poate ca asta e de fapt cheia-care are o forma mai buna si un mental mai puternic castiga!

faptul ca mingea atinge si fileul este relevant doar in cazul in care oponentul a ratat din cauza aia; nu se pune daca mingea trece departe de el ,el neavand sanse sa o atinga oricum ,mai mult ,daca nu ar fi atins fileul ,ar fi trecut si mai repede..si pana la urma care-i treaba cu stersul mesei?

faptul ca mingea atinge si fileul este relevant doar in cazul in care oponentul a ratat din cauza aia; nu se pune daca mingea trece departe de el ,el neavand sanse sa o atinga oricum ,mai mult ,daca nu ar fi atins fileul ,ar fi trecut si mai repede..si pana la urma care-i treaba cu stersul mesei?
parerea mea ca treaba cu stersul mesei este aproape in totalitate psihologica,in sensul in care te gandesti ca prin stergerea mesei stergi din memorie si desfasurarea punctului anterior,si te pregatesti pentru urmatorul,nu te mai gandesti la cel de dinainte

Back
Sus