nelu mutiu
junior
MlongDHShandle1.jpg
...posibil
---------- Post added 07-Jan-2012 at 21:04 ----------
Το ξύλο του Ma Long!
...posibil
---------- Post added 07-Jan-2012 at 21:04 ----------
Το ξύλο του Ma Long!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
acum da!dar eu vb de cand folosea alc-ul si spiritul!ce ce vreau sa subliniez este ca ma long folosea aceste lemne fara sa aiba contract de colaborare cu bty!Daca vezi pozele cu lemnul din lateral, se vede clar ca nu e alc.
DHS 506...PG 3...asta este...se vede si din poze...dhs 506 blade...cred ca asta e lemnul lui Ma Long...
---------- Post added 04-Jan-2012 at 20:40 ----------
...pg7...,pg3...?
Oricum, PG3 nu e nici el pt. ca arata cu totul altfel si nici el nu are 3 pe maner...DHS 506...PG 3...asta este...se vede si din poze...
Nu va intrebati de ce a fost retras?Prin decembrie anul trecut, pe site-ul www.ttnpp.com era o categorie la "specials" unde se regasea lemnul cu care juca Ma Long, un DHS PowerG 3, era chiar la vanzare, daca nu ma insel cu 500 $... si arata exact ca cel cu care joaca si care se vede cateodata in unele "frame-uri" de la meciurile sale... erau mai multe fotografii ale lemnului, si se vedea clar de pe lateral stratul de ALC ...ca si scrisul de pe maner, Power3G...fotografiile erau foarte clare. Unii vor intreba cum de stiu ca era arylat-carbon si nu era altceva...se vedea tenta albastra a stratului anorganic, si "intreruperile" pe care alte straturi anorganice nu le au...
Din pacate, cred ca de la inceputul anului, la respectiva categorie nu mai apare acest lemn...
---------- Post added 06.02.2012 at 13:02 ----------
...lemnul respectiv nu era ca cele aratate in fotografii de site-urile www.fastpaddle.com si www.eacheng.net ... sigla DHS era de dimensiuni mai reduse pe maner, iar Power3G scris mai mare
---------- Post added 06.02.2012 at 13:07 ----------
...dar, de la o varsta, memoria ne mai poate juca feste...![]()
Din frame-urile meciurilor cu Ma Long nu mi-am dat seama daca lemnul cu care joaca are sau nu vre-un strat de altceva decat lemn...Nu va intrebati de ce a fost retras?
Pana la urma nu putem stii sigur cu ce joaca Ma Long... Dar dupa pozele lemnului pe care il tine in mana in timpul meciurilor, e ceva 100% lemn. E asa greu de crezut ca nu joaca cu materiale compozite?
Eu zic ca totusi nu se vede niciun arilat carbon in lemnul lui.Din frame-urile meciurilor cu Ma Long nu mi-am dat seama daca lemnul cu care joaca are sau nu vre-un strat de altceva decat lemn...
Totusi, cred ca DHS a incercat sa-i faca un lemn cat mai apropiat din punct de vedere al caracteristicilor cu TBS-ul cu care a jucat atat timp....un fel de copie cu sigla DHS...