Lemnul lui Ma Long...PG-7

Cu siguranta, plaselele lemnului cu care joaca Ma long sunt de PG 3...mai departe...speculatii...cu dungi rosii...
Asa este, dar si Schlager joaca cu Primorac Carbon cu maner de Schlager. Wang Hao a jucat cu Hurricane Hao cu maner de Dipper. :)

Asa este, dar si Schlager joaca cu Primorac Carbon cu maner de Schlager. Wang Hao a jucat cu Hurricane Hao cu maner de Dipper. :)
Pana la urma, depinde de ceea ce este scris in contractul de sponsorizare al fiecarui jucator, aspecte ce sunt total necunoscute...jucatorul joaca cu ce lama prefera, dar probabil ca isi pune ce plasele i se spune de catre producator, in functie de marketing, sau, in cazul lui Schlager, plasele cu numele sau, pentru reclama...cine stie ce procent ia Schlager din vanzarea lemnelor cu numele lui pe maner...
Sunt contracte bilaterale cu termeni confidentiali, nu? Cred ca orice jucator ar dori sa joace cu un lemn pe care sa fie inscriptionat numele sau...dar...termenii contractului prevad altceva...
Totul nu e decat marketing....cate lemne nu se fac cu diferite semnaturi ale jucatorilor pe ele....sau serii intregi de Boll, Schlager, Primorac...etc, iar unele dintre aceste lemne probabil ca nu au fost folosite niciodata de cei care dau numele seriei...in concursuri, ma refer....

Cel mai bine este sa jucam cu ce ne merge cel mai bine,cu cel pe care il simtim cel mai bine,lemnul cu care faci spectacol dar cu care poti inchide un meci atunci cand ai nevoie..parerea mea e ca, acel lemn e cel mai bun din lume(pentru noi)... spor la joc

Buna ziua la toata lumea!...sunt printre cei mai "noi" de pe forum,dar un pic mai ..."vechi"...de prin '64 (asa a vrut mama).
Ce ziceti?Oare ,Ma Long,chiar foloseste acest lemn,sau este doar publicitate facuta lemnului respectiv?
Folositi careva acest lemn?... si daca da,poate sunteti amabili sa puneti ceva referinte despre acesta...
Multumesc.

---------- Post added 17-Dec-2011 at 12:47 ----------

Il rog pe Ma Long sa ma scuze ,ca in postarea de mai sus l-am botezat...Ma Lo..mg..., dau un vin sau o palinca de ...prune de Maramureș..., cred ca dupa 200 de ml(sa o bea el bineinteles),poate as face ceva puncte jucand cu el...:D

:)))) 200ml de palinca nu ii face nimic... ala bea sake in loc de apa daca e ca si superliga noastra :)))))))

Pana la urma, depinde de ceea ce este scris in contractul de sponsorizare al fiecarui jucator, aspecte ce sunt total necunoscute...jucatorul joaca cu ce lama prefera, dar probabil ca isi pune ce plasele i se spune de catre producator, in functie de marketing, sau, in cazul lui Schlager, plasele cu numele sau, pentru reclama...cine stie ce procent ia Schlager din vanzarea lemnelor cu numele lui pe maner...
Sunt contracte bilaterale cu termeni confidentiali, nu? Cred ca orice jucator ar dori sa joace cu un lemn pe care sa fie inscriptionat numele sau...dar...termenii contractului prevad altceva...
Totul nu e decat marketing....cate lemne nu se fac cu diferite semnaturi ale jucatorilor pe ele....sau serii intregi de Boll, Schlager, Primorac...etc, iar unele dintre aceste lemne probabil ca nu au fost folosite niciodata de cei care dau numele seriei...in concursuri, ma refer....
sunt si cazuri in care jucatori folosesc anumite lemna fara a avea contract cu firma respectiva!de ex zhang z.k folosea viscaria cu mult timp inainte de a avea contract cu bty!

Evident ca un jucator nesponsorizat joaca cu un lemn, ala care-i place....ca doar nu o juca cu mana goala...lui i-a placut Viscaria...dupa ce a castigat in 2011 mondialele, ma gandesc ca Butterfly nu a ratat ocazia de a-l sponsoriza....apoi a si aparut lemnul cu numele lui...

Am inteles ca exista si diferente mai mari de 10g intre 2 lemne de acest tip. Eu am 2 lemne PG7 la 87g. Cautati acest lemn la greutati sub 90g!
Am avut foarte multe lemne pana acum insa acestea 2 sunt cele mai reusite din cele pe care le-am avut. Si au fost cateva: Butterfly Viscaria Light, ALC, Timo Boll Forte, Donic Waldner Senso Carbon, Persson Power Carbon, XIOM Strato, Jazz, Stradivarius, Aria, Galaxy T2, T7, T8, T11, 896, Stiga Clipper, LKT Instinct+, DHS Magician, Champion Pro Carbon, Tulpe 703, 7007, 7008 si altele pe care nu mi le amintesc acum.
Revenind la vechea dilema: este sau nu lemnul cu care joaca Ma Long? Nu cred, insa este ceva asemenator. Greutatea lemnului din vestita poza de pe prott.cc e de 87g. Grosimea e 6,4 parca. La PG7 e 6,3. Lemnul din exterior pare la fel. Vestitele straturi rosii sunt si ele acolo.
adevarat cip ce spui dupa cite lemne am incercat si eu este un lemn uimitor de bun la pertul lui !!!!!!!

Sa stiti ca nu toata lumea agreaza lemnele all-wood. Desi acest lemn este unul foarte rapid, el totusi are simtul ala de lemn fara carbon. Jocul drept si capacele nu sunt punctul lui forte. De asemenea, cei care sunt obisnuiti cu sunetul lemnelor cu carbon nu vor putea sa se adapteze la sunetul unul lemn fara carbon.
- - - Actualizat - - -
Si inca ceva. Din cate stiu eu controlul calitatii nu e chiar cel mai serios pentru produsele chinezesti. Oricum, DHS e una din firmele cele mai serioase din acest punct de vedere. Eu am avut noroc sa nimeresc 2 lemne bune si foarte asemanatoare ca proprietati.

Da, si acum suntem in noiembrie 2012. Postul respectiv e din mai 2011. S-a mai schimbat putin de-atunci...

Da, si acum suntem in noiembrie 2012. Postul respectiv e din mai 2011. S-a mai schimbat putin de-atunci...
Cu siguranta....Ma Long a trecut pe DHS, iar lui Liu Shiwen i s-a facut o paleta cu numele ei, care e cam la fel cu IF ZLF....( IF ZLF am, iar cu Bfy Liu Shiwen am dat...)...
Jhang Jike, Guo Yue,, Ma Lin, Wan Hao, Wang Liqin, Feng Tianwei...au cam ramas cu aceleasi materiale...nu stiu Wen Jia....

Setupul jucatorilor profesionisti: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&tl=en&u=http://www.fotop.net/rxng/cntt
Se vede clar, Ma Long joaca cu DHS TG3 blue sponge fara serie,cred ca e o fata special facuta pentru el,cat despre lemn e clar e un PG-7 cu maner de PG-3...
Wang Liquin joaca si pe bh cu H3 dar cu burete potocaliu..
am vazut asta dar ma indoiesc ca h3 e o fata pt bh!daca ati jucat cu aceasta fata cred ca stiti ca arunca in jos si nu se preteaza pt bh!

am vazut asta dar ma indoiesc ca h3 e o fata pt bh!daca ati jucat cu aceasta fata cred ca stiti ca arunca in jos si nu se preteaza pt bh!

Da am incercat cam toate fetele DHS,provinciale,nationale,cu blue sponge sau portocalii...domnu Marta "drukeru" pe forum joaca cu H2 pe bh,el ne poate spune cate ceva..eu cred ca merge si pe bh dar trebuie sa.ti ajustezi loviturile..

Da am incercat cam toate fetele DHS,provinciale,nationale,cu blue sponge sau portocalii...domnu Marta "drukeru" pe forum joaca cu H2 pe bh,el ne poate spune cate ceva..eu cred ca merge si pe bh dar trebuie sa.ti ajustezi loviturile..

Cu skyline 2 joc pe rever...Intr-adevar necesita alte miscari fata de europene...dealtfel ca si pe forhand, cand joci cu o chinezoaica, ca sa poti arunca mingea peste fileu, la un topspin in forta trebuie sa dai cu mana aproape intinsa perfect...cu europene dai cu mana mai adunata, mai retrasa spre corp...dar va spun sigur, din propria experienta de vreo 8-9 luni de cand joc cu chinezoaice, ca ce iese din ele nu iese din europene ,poate doar intr-o alta lume :D...bine, asta si dupa atata timp de joc nu pot sa spun ca le stiu 100 la % nici acum...de vreo 2 luni de zile de cand am luat si lemnul Hurricane King 3, intr-adevar am crescut foarte mult in joc...

Back
Sus