Am avut un elev care a jucat in lotul national vre-o 3 ani, dupa care s-a lasat si s-a apucat de fotbal si avea urmatoarea configuratie de paleta: lemn- Primorac Carbon, iar fete- Sriver Fx! Din curiozitate i-am dat paleta mea ca sa o incerce, cu urmatoarea configuratie: lemn Yasaka Ma Lin Carbon; fete Xion Vega Pro ambele; d-lor, juca de ziceai ca este din filme!!!! Iar dupa mi-a zis: " Profule ce firma este asta Xiom, ca eu n-am auzit in viata mea de ea, iar daca am jucat numai cu Butterfly sponsorul nostru, n-am stiut cum merg si alte configuratii de palete, iar paleta asta este cea mai tare cu care am jucat pana acum!!! Sincer, am crezut ca rade de mine, dar de fiecare data cand venea la antrenamente, imi cerea paleta ca sa isi faca de cap. Am plecat cu el la faza nationala si mi-a batut 4 jucatori activi in liga si superliga, el avand o intrerupere de 2 ani. La serve fugea mingea de zicei ca-i unsa masa, iar la top n-avea adversarul cum s-o mai aseze pe masa, iar atunci mi-am zis: ce inseamna mana lucrata!!!
---------- Post added 08.02.2012 at 18:09 ----------
Baza tot antrenamentul ramane, dar si configuratia paletei-lemn+fete, care trebuie sa fie intr-o perfecta armonie!!!