LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Salutare, am cumparat si eu de la D-l Alex "Petrolofisi" o pereche de fețe acum 2 luni ; dupa 3 zile am constatat ca nu mi se potrivesc si l-am sunat sa il rog sa ma ajute sa le vand iar dansul s-a oferit sa i le returnez, experienta mea se pare ca a fost una fericita cu D-l Alex "Petrolofisi"...poate ca ne grabim sa punem etichete...
O zi excelenta tuturor

Cunoaste cineva userul "dobr0"sau Dobromirescu Cristian-București.I-am trimis o paleta insa nu a binevoit sa o ridice de la posta sau sa dea un raspuns in legatura cu aceasta situatie.Nu este o problema ca imi va veni inapoi paleta,insa denota o nesimtire crasa sa ceri paleta dupa care sa nu o mai ridici de la posta.eu platind taxele postale.

Dl. Ramyru folositi stelutza neagra pentru a da reputatie . Totusi , mai incercati sa vb cu el , poate au intervenit factori neprevazuti , iar daca nu raspunde rugati administratorii sa incerce sa-l contacteze si sa clarifice lucrurile . Succes !

va salut in aceasta seara v anunt ca dl chivu adrian nu este un om de incredere !! ca sa nu zic tepar !!

---------- Post added 02-Dec-2011 at 23:34 ----------

cand am intrebat ce dim are fata a raspuns !!...
adrian11

fata a fost taiata pe un btf timo boll fl..nu cunosc exact dimensiunile

---------- Post added 02-Dec-2011 at 23:40 ----------

ori ce lemn btf are dim intre 150 mm latime si 155-160 mm lungime aceasta fata are urm dim latime 142 mm iar lungime 142mm ce lemn de la btf are aceste dimensiuni? !! raspuns nici unul deci a fost o minciuna pt a se scapa de aceasta fata cu care eu nu am ce face !! din partea mea il declar tepar

Ultima editare:
va salut in aceasta seara v anunt ca dl chivu adrian nu este un om de incredere !! ca sa nu zic tepar !
Recomand un calificativ negativ pentru tranzactia respectiva. In acest fel ajutati pe restul de posibil clienti ai dansului.

Doresc sa semnalez si eu un utilizator neserios, caruia nu pot sa-i acord calificativ comercial negativ, din cauza ca discutiile s-au petrecut pe MP, iar linkul cu adresa nu este acceptat de sistem. Pe scurt, lucrurile stau cam asa:
Am fost contactat pe "privat" de utilizatorul Zen0 (nu stiu de ce, dar cei care-si pun un 0 la sfarsitul nick-ului, parca-si cunosc valoarea), domnul Calin Paul din Călărași, care a ofertat o fata pe care o aveam la vanzare. Am acceptat si am primit de la dansul adresa pt expeditie. Am expediat fata in regim "Prioripost", ca sa o primeasca cat mai repede, sa-i fac o "surpriza". Dupa mai bine de doua saptamani, am primit de la posta fata inapoi, cu explicatia " avizat, lipsa domiciliu" si "reavizat, lipsa domiciliu", trebuind sa suport si costul returului. Am contactat userul si am cerut explicatii. Mi-a raspuns ca nu a primit nimic de la posta si crezand ca m-am razgandit si-a achizitionat o alta fata de la sala unde joaca, dar ca-i pare rau ca sa intamplat asa si sa-i dau adresa mea, ca sa-mi trimita banii reprezentand costurile de expeditie (18 ron). I-am indicat un numar de cont si a spus ca a doua zi (12.Dec. 2011), va trimite banii si ma va contacta pe numarul meu de telefon. De atunci, i-am tot trimis mesaje, spunand-ui ca nu e vorba de bani, cat de principiu si timpul meu pe drumuri, dar dansul nu mai raspunde. Consider ca am asteptat destul (azi este 27.Dec. 2011) pt a nu face un gest pripit in ceea ce-l priveste pe acest domn, care si-a vandut onoarea pe 18 ron.
De acum incolo, o sa fiu mai atent cu userii cu numar redus de mesaje pe forum, in ceea ce priveste tranzactiile cu ei.

De fapt, numele utilizatorului este zenO cu "o", nu cu zero. :)
Voiam sa spun ca i-am vandut si eu ceva si totul a decurs bine.
Poate a fost o problema de lipsa de comunicare initial, acum cu banii e alta treaba...

Pentru faptul ca ma pus pe drumuri, pe facut pachete, scos fata de la vanzare de pe forum si cheltuit bani aiurea fara sa ne cunoastem macar, dati-mi voie sa confund acel "O", cu "0". ;) As fi "inghitit" (nu si digerat) scuza cu neprimirea pachetului, daca-si tinea macar promisiunea de a-mi returna costurile de expeditie, dar mi-a reconfirmat faptul ca este neserios. Asa ca ce-i al lui, trebuie pus deoparte, sa poata macar altii sa se fereasca.
P.S. sincer, eu daca as fi fost in locul dansului si m-as fi simtit nevinovat, nu as fi propus sa returnez banii de expeditie, pt ca nu aveam de ce...

domnule Aurel am asteptat 3 saptamani fata pe care mi-ati trimis-o dvs. si nu a venit .....deci 3 saptamani nu 2! in trecut am mai cumparat de la dvs si totul a decurs bine! cand mi-ati trimis fata respectiva, adica un stiga boost tc am fost la posta de mai multe ori pentru ca tot in acelasi timp am vandut si un bty keyshot light domnului VEP! am tot intrebat daca am vreun colet si nimic! cat despre cei 18 lei de care vb dvs....am zis sa ii trimit inapoi tot ca sa nu creez probleme!

Inainte de a scrie mesaje pt schimburi pe forum, ar fi trebuit sa raspundeti la mesajele mele private, in care va solicitam sa-mi spuneti de ce nu va tineti de promisiunea de a-mi returna banii pt expeditie. A-ti preferat sa le ignorati...

aveti grija tepar,hot,mincinos

aveti grija tepar,hot,mincinos

acest user"melusinefile"este un tepar a trimis lemnul pocnit,rupt la maner si cei drept in poze nu se vede dar nu a specificat de acest lucru acum nu vrea sa raspunda la PM si am decis sa se afle despre el deoarece va mai face si nu vreau sa o mai muste si alti.pierderea de catre mine nu este mare deoarece am dat 60 ron dar ma deranjeaza faptul ca sunt oameni care doar vor sa faca bani din escrocheri.numele adevarat este: *** cenzurat pana la proba contrarie*** iata anuntul cu lemnul:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?7877-Vand-Schimb-Lemn-TSP-Standard-OFF-(50-ron)

Editat de clau:
am cenzurat numele

Nu merge linkul ,...scuze am vazut ca ai deschis un alt topic si acolo merge linkul

Ultima editare:
Sugerez tuturor membrilor forumului care vand/achizitioneaza produse, sa ceara fotografii postate aici pe forum, nu pe mail, mess, sau alte cai paralele si mai ales sa tina discutiile preliminare "la vedere" nu pe privat, deoarece in caz de esec datorat relei credinte a cumparatorului/vanzatorului, poate interveni chiar imposibilitatea de a acorda un calificativ negativ, sistemul cerand adresa tranzactiei, care daca nu exista...
Un alt caz il reprezinta userii care sustin ca nu pot posta fotografii pe forum si cer adresa de mail pt expeditie. De acolo provin cele mai multe "tepe", pentru ca ulterior nu se poate demonstra neconformitatea produsului cu fotografiile furnizate.

Aveti dreptate,mai ales cei care nu sunt familiarizati prea mult cu materialele profesionale vor cadea usor in astfel de capcane,dar daca pozele sunt puse intr-un topic,poate remarca cineva experimentat eventuale defecte ale fetelor sau lemnelor

Back
Sus