Doresc sa semnalez si eu un utilizator neserios, caruia nu pot sa-i acord calificativ comercial negativ, din cauza ca discutiile s-au petrecut pe MP, iar linkul cu adresa nu este acceptat de sistem. Pe scurt, lucrurile stau cam asa:
Am fost contactat pe "privat" de utilizatorul Zen0 (nu stiu de ce, dar cei care-si pun un 0 la sfarsitul nick-ului, parca-si cunosc valoarea), domnul Calin Paul din Călărași, care a ofertat o fata pe care o aveam la vanzare. Am acceptat si am primit de la dansul adresa pt expeditie. Am expediat fata in regim "Prioripost", ca sa o primeasca cat mai repede, sa-i fac o "surpriza". Dupa mai bine de doua saptamani, am primit de la posta fata inapoi, cu explicatia " avizat, lipsa domiciliu" si "reavizat, lipsa domiciliu", trebuind sa suport si costul returului. Am contactat userul si am cerut explicatii. Mi-a raspuns ca nu a primit nimic de la posta si crezand ca m-am razgandit si-a achizitionat o alta fata de la sala unde joaca, dar ca-i pare rau ca sa intamplat asa si sa-i dau adresa mea, ca sa-mi trimita banii reprezentand costurile de expeditie (18 ron). I-am indicat un numar de cont si a spus ca a doua zi (12.Dec. 2011), va trimite banii si ma va contacta pe numarul meu de telefon. De atunci, i-am tot trimis mesaje, spunand-ui ca nu e vorba de bani, cat de principiu si timpul meu pe drumuri, dar dansul nu mai raspunde. Consider ca am asteptat destul (azi este 27.Dec. 2011) pt a nu face un gest pripit in ceea ce-l priveste pe acest domn, care si-a vandut onoarea pe 18 ron.
De acum incolo, o sa fiu mai atent cu userii cu numar redus de mesaje pe forum, in ceea ce priveste tranzactiile cu ei.