Campionatul mondial pe echipe-25 martie-1 aprilie-2012-Dortmund

si castiga Singapore ... interesant stil de joc al nemtoaicei. se putea si mai bine ... dar asta e.
echipa germaniei a facut cam multe greseli in meciul cu singapore ...

si castiga Singapore ... interesant stil de joc al nemtoaicei. se putea si mai bine ... dar asta e.
echipa germaniei a facut cam multe greseli in meciul cu singapore ...
Si cand te gandesti ca putea inchide partida cu un sec 3-0,nemtoaica avand daca nu ma insel 3 mingi de meci !!!

Germania invinge japonia si ajunge in finala!japonezii au pierdut pe mana celui mai bun om al lor Jun Mitzutani care pierde atat cu Timo Boll cat si cu otvcharov cu 0-3!ar fi interesanta o finala China-Germania mai ales ca vreau sa vad o confruntare intre Boll si chinezi!

Fantastiiiic ! De neoprit Boll: 3-0 cu Mizutani ... si Germania castiga semifinala masculina cu Japonia : 3-1.
Parerea mea este ca Boll, din punct de vedere psihic, este pregatit sa castige titlul olimpic. Abia astept sa vad confruntarile de la Londra.
---------- Post added 31.03.2012 at 14:57 ----------
Pacat ! Din nefericire Ungaria castiga cu 3-1 cu Romania, la feminin, pentru locurile 11-12, iar la masculin, tot din pacate, Ukraina are 1-0 , pentru locurile 25-26. Sa tinem pumniii!.
Inepe semifinala feminina: China - Hong Kong.

Abia astept finala China - Germania!! Sa-l vedem pe Boll (si chiar daca nu au nici o sansa, HAI AI NOSTRIII!!! ) (UE member) :D

Romania a fost invinsa in finala de Ukraina (1-3).
Ionescu-Didukh 0-3
Szocs-Katkov 3-2
Cioti-Kou Lei 0-3
Ionescu-Katkov 0-3

De la ora 14 am vazut toate meciurile...transmise de ittv , parerea mea este ca echipa Chinei atat feminina cat si masculina joaca un tenis invatat de la o alta civilizatie net superioara si inaccesibila celorlalti muritori , pentru mine Germania a castigat campionatul , mi-ar placea sa il vad pe Boll cum incurca 1-2 chinezi dar sansele sunt destul de reduse.

Extraordinar meci pentru locurile 7-8 feminin intre Germania si Polonia. Este 2-2. Natalia Partika a castigat ambele meciuri gratie unei darzenii de invidiat... Incepe meciul 5.

Extraordinar meci pentru locurile 7-8 feminin intre Germania si Polonia. Este 2-2. Natalia Partika a castigat ambele meciuri gratie unei darzenii de invidiat... Incepe meciul 5.
Irene Ivancan aduce victoria germaniei in decisiv 3-1
La general ger. - pol 3-2
JAPONIA - OLANDA 3-0 [F]

Ultima editare:
Back
Sus