Concurs pronosticuri Mondiale pe Echipe - Dortmund 2012

China - Singapore - 3-1
China - Germania - 2-3 (foarte probabil va castiga China, dar pentru pronosticuri este singura sansa de a ajunde mai sus; ce frumos ar fi sa castige Germania)

China - Germania (masculin) 2 (2-3)
China - Singapore (feminin) 2 (2-3)
Kralizec frumoase rezultate ...:) sa inteleg ca speri intr-o surpriza si o clasare a ta pe podium...( sincer si eu mi-as dori sa castige Germania ...dar pe de alta parte as fi in stare sa pun casa la bataie pe China )

Clasament final
2w20j6w.jpg

Felicitari castigatorilor si participantilor la acest concurs!
Multumiri domnului Gelu Popescu care a sponsorizat aceasta competitie.
Si... cine stie, poate ne vedem la Olimpiada...

Felicitari lui Alex C. si George25 , principalii mei "adversari" dar si celorlalti participanti !
Felicitari si sponsorului nostru, domnu' Tibi !
Felicitari si lui Kralizec pentru efortul depus si timpul consumat cu acest concurs !
As fi vrut tare mult ca echipa Germaniei sa fi intrerupt perioada de hegemonie chineza din tenisul de masa, dar , se pare ca nici in acest an nu o sa aiba concurenta chinezii.
(at) Kralizec : cum intram in "posesia premiilor " ?
edit : atasez o poza primita de mine cu Timo Boll , facuta ieri cu unul dintre fanii lui :
Vezi atașament 2190

Ultima editare:
Felicitari lui Alex C. si George25 , principalii mei "adversari" dar si celorlalti participanti !
Felicitari si sponsorului nostru, domnu' Tibi !
Felicitari si lui Kralizec pentru efortul depus si timpul consumat cu acest concurs !
As fi vrut tare mult ca echipa Germaniei sa fi intrerupt perioada de hegemonie chineza din tenisul de masa, dar , se pare ca nici in acest an nu o sa aiba concurenta chinezii.
(at) Kralizec : cum intram in "posesia premiilor " ?
edit : atasez o poza primita de mine cu Timo Boll , facuta ieri cu unul dintre fanii lui :
Vezi atașament 2190
pai ce ...se mai dau premiile ? :)

Back
Sus