george25
senior
Felicitari si tie,lui Alex C.si celorlalti participanti,a fost un concurs foarte strans la final,in care oricine putea sa castige ,felicitari inca odata si domnului TIBI,fara de care nu se putea face acest concurs,si lui Kralizec,care a avut de facut o munca foarte migaloasa de contabilizare a punctelorFelicitari lui Alex C. si George25 , principalii mei "adversari" dar si celorlalti participanti !
Felicitari si sponsorului nostru, domnu' Tibi !
Felicitari si lui Kralizec pentru efortul depus si timpul consumat cu acest concurs !
As fi vrut tare mult ca echipa Germaniei sa fi intrerupt perioada de hegemonie chineza din tenisul de masa, dar , se pare ca nici in acest an nu o sa aiba concurenta chinezii.
(at) Kralizec : cum intram in "posesia premiilor " ?
edit : atasez o poza primita de mine cu Timo Boll , facuta ieri cu unul dintre fanii lui :
Vezi atașament 2190
Eu zic ca pentru Olimpiada de la Londra,sa ne strangem cu totii din nou pe un topic si sa facem un concurs intre noi,chiar si amical,daca nu se va gasi nimeni sa sponsorizeze,doar de dragul competitiei.
Din ce stiu,se va acorda un voucher castigatorilor,si va putea fi folosit pentru comenzi de pe situl www.tenismasa.ro de maine se poate suna la numarul de contact al sitului si comanda produsele dorite
Bafta si sa auzim de bine