AmaTur: Turneu A TURNEU A PITESTI - TURNEUL FLORIILOR - simbata 7 aprilie 2012

Multumim participantilor, care dintr-un colt al altul al tarii, de la Mangalia si pina la Moravita, ne-au onorat cu prezenta intr-o frumoasa zi de primavara.
Multumim de asemenea sponsorilor, care ne-au facut o surpriza placuta prin premiile acordate, si le uram mult succes in activitatea lor,
Clasamentul final pe prima pagina.

Felicitari organizatorilor, am avut parte de meciuri frumoase, de atmosfera placuta, o zi frumoasa alaturi de prieteni, toate ingredientele unui turneu reusit.
Si ca sa fie si spectacol, am avut parte de o finala la open intre 2 jucatori care fac poezie la masa de joc, Mihai C si Viorel S.
Urez un calduros LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de Florii.

Felicitari prietenului si colegului meu Mihaitza Craioveanu ...inca ii incinge pe astia mai tinerei :) ...
si cu ocazia asta sa-i spun si lui Gelu Popescu (alias Tibi) ...un binevenit in Familia Amatur...cu siguranta toata lumea va avea numai de castigat datorita implicarii lui in aceasta miscare. Il cunosc personal si este un om super, un caracter de nota 10.

Felicitari prietenului si colegului meu Mihaitza Craioveanu ...inca ii incinge pe astia mai tinerei :) ...

si cu ocazia asta sa-i spun si lui Gelu Popescu (alias Tibi) ...un binevenit in Familia Amatur...cu siguranta toata lumea va avea numai de castigat datorita implicarii lui in aceasta miscare. Il cunosc personal si este un om super, un caracter de nota 10.

Daca eu as avea minuta lui, te-as incinge si pe tine :D
---------- Post added 08.04.2012 at 14:11 ----------
Imi ofer serviciile de prezicator cistigator turnee. Succes garantat :D

acum,gandind la rece.......

acum,gandind la rece.......

.................nu pot decit sa-mi prezint scuzele mele pentru gestul din finalul meciului cu mult mai tanarul meu partener de intrecere Mocanu David.Gestul meu (deget!)a fost in public,de aceea consider ca tot in public trebuie sa-mi cer scuze,
desi am fost provocat si-mi acord circumstante atenuante.
Oricum am fost pedepsit de cel de sus tragand biletul cu numarul 3,adica pe pozitia out.

dl SMEUREANU nu este cazul sa va cereti scuze pt ca cei care au urmarit partida au inteles gestul dvs. Probleme desebite la masa de joc au avut toti adversarii puternici a dl MOCANU.

la multi ani Tomita (Toma Florin)si la toti din amatur care isi serbeaza astazi ziua de nume

Am avut o victorie in inferioare [ 3-1 cu Ene Dragos], iar in clasament apar cu 0 victorii.

Va multumesc si tin sa va urez un sincer '' La multi ani" si puterea de-a organiza inca multe turnee si de-acum incolo.

doar cele 3 poze?!? Cineva a filmat o parte din meciul meu cu Dl Poenaru! Platesc in "tuica grea" pt filmuletul ala! :)

doar cele 3 poze?!? Cineva a filmat o parte din meciul meu cu Dl Poenaru! Platesc in "tuica grea" pt filmuletul ala! :)
Mai sunt si alte poze, inclusiv premierea, o sa le puna Sorin cit de curind.
Cit despre cel ce v-a filmat, nu stiu cine este, dar daca vede mesajul dvs, poate i se face sete....

ma alatur si eu la "tuica grea

ma alatur si eu la "tuica grea

"............si eu parca retin ca la meciul cu david mocanu a filmat cineva..........dar nu mai retin cine...........a fost un meci al ""cho-urilor"sau "show-urilor"....
daca .......as vrea sa-l revad si sa-l am...........
multumiri anticipate

Propun achizitionarea unui aparat de filmat, cu o rezolutie acceptabila, de catre Amatur. Aparat care sa fie folosit la turneele mari din Amatur.
Sa vizionam si noi, cei ce n-am putut participa, macar finalele. Iar cei care au particpat, cu succes, sa aiba amintiri placute.

Propun achizitionarea unui aparat de filmat, cu o rezolutie acceptabila, de catre Amatur. Aparat care sa fie folosit la turneele mari din Amatur.
Sa vizionam si noi, cei ce n-am putut participa, macar finalele. Iar cei care au particpat, cu succes, sa aiba amintiri placute.

Asta ar fi problema cea mai mica! Problema mare este cine se ofera sa se ocupe de filmat, de montat, de urcat pe net (toate astea voluntar, evident!)?

Back
Sus