AmaTur: Turneu A TURNEU A PITESTI - TURNEUL FLORIILOR - simbata 7 aprilie 2012

Eu am filmat cateva secvente (Mihai Stoica din Mioveni). Voi face un DVD pe care il voi avea la mine la urmatorul turneu A la care voi participa - s-ar putea sa fie chiar la Sf. Gheorghe. In legatura cu propunerea de mai sus: eu am sculele, am stiinta filmarii, sunt dispus sa filmez, dar cine se ofera sa le posteze pe internet pt. ca nu ma pricep.

sa nu radeti!

sa nu radeti!

Eu am filmat cateva secvente (Mihai Stoica din Mioveni). Voi face un DVD pe care il voi avea la mine la urmatorul turneu A la care voi participa - s-ar putea sa fie chiar la Sf. Gheorghe. In legatura cu propunerea de mai sus: eu am sculele, am stiinta filmarii, sunt dispus sa filmez, dar cine se ofera sa le posteze pe internet pt. ca nu ma pricep.

.......se pare ca problema celor care doresc sa se revada in poze si filmuletze este ca si rezolvata......problema postarii pe forum este cea mai minora.......in mod sigur vom gasi solutii..........bunavointa sa avem si le rezolvam.......probabil acesta este primul pas spre infiintarea postului de televiziune PV-TT-TV........
.....SA NU RADETI DE MINE! Si eu cind editez aceste randuri zambesc si visez sa fiu pe grila de canale rds-digi-upc-dolce-akta-sicareormaifi..........hahahahah

.....desi,unii spun ca visatori=perdanti...cred eu ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat se va realiza acest lucru.......dar,oricum SORIN a zis :Asta ar fi problema cea mai mica! Problema mare este cine se ofera sa se ocupe de filmat, de montat, de urcat pe net (toate astea voluntar, evident!)? ............iata ca jumatate din problema este rezolvata.........o zi frumoasa!.....si asteptam voluntari pentru partea finala a actiunii..........zambiti ,dar sa nu radeti!....de mine!

S-au incasat 170 lei, cotizatie pe anul 2012, de la urmatorii:
1 Busu Adrian Brezoi
2 Butan Marius Stefanesti-Argeș
3 Chirita Florin Mioveni
4 Filipoiu Bogdan Rm-Valcea
5 Gitman Laurentiu Tg-Jiu
6 Hrehoret Adrian Rm-Valcea
7 Melnerovici Daniel Stefanesti-Argeș
8 Mihancea Mugur București
9 Mustocea Andrei Petrila
10 Niculescu Daniel Pitești
11 Ontoiu Catalin Pitești