Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

Mi s-a cam tocit fata Acuda S2. Ati dat cumva cu Traction MS Soft? Pe care sa o aleg din cele doua? multumesc

acuda s2 este mai buna....traction soft nu este prea rezistenta,nu iti recomand
multumesc
daca doresti....
multumesc

Va multumesc domnule Gelu pentru surpriza oferita.Chiar nu ma asteptam,dar inca o data ati dat dovada ca va pasa de clienti.
Am incercat sau un feedback pozitiv insa se pare ca nu ma pricep.....acolo unde bag adresa "url" imi da eroare.Ceva nu fac bine sigur.
Oricum sa auzim numai de bine si sper sa ne si vedem la ceva turnee.
p.s.: La Cluj am reusit sa castig turneul(amatori) cu noile xiom-uri omega 4.:D

Buna ziua,

Sunt un jucator de tenis de masă amator si joc in medie 40-50 ore pe saptamana
In prezent utilizez o paleta Joola Rosskopf Smash si doresc sa imi achizitionez ceva mai performant fara limita de pret
Nu sunt un cunoscator al lemnelor/fetelor
iulian25(at)email.ro

---------- Post added 12.03.2012 at 14:11 ----------

sau pareri despre ce am mai citit pe aici:
-fete:tenergy 05/64
hurricane 02/03
-lemn:donic epox control
dr. neubauer gladiator cu tenergy 64
butterfly michael maze 8.5-8.0
timo boll ZLF
as dori ca sfatul sa fie unul profesionist
multumesc si sper sa nu fiu prea insistent

40-50 ore pe saptamana?asa se antreneaza jucatorii profesionisti-iar sugestia mea este sa va cumparati Tenergy,pentru ca la un asemenea ritm de joc,oricare alte fete s-ar uza in 3-4 luni,Tenergy sigur vor duce 7-8 luni.
Personal,daca as avea atat timp liber de dedicat tenisului de masa,m-as inscrie la un club,sigur as face performanta la un asa nivel ridicat de pregatire:D

Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat din partea dvs.
Am o paleta de care sint foarte multumit:
Lemn = DONIC Waldner Dotec HINOKI
Fete = JOOLA energy X-tra
Doresc sa mai cumpar o paleta asemanatoare (ca performanta), chiar daca ar fi sa fie second hand.
In momentul de fata m-am orientat catre Lemne si fete de la nea Tibi (Lemn = DONIC WALDNER DOTEC CARBON / Fete = XIOM OMEGA IV EURO).
Imi puteti da ceva sfaturi legate de alegerea facuta (daca paleta prezenta si cea configurata ar fi compatibile) - multumesc frumos.

Buna, Dl. Tibi! Ma intereseaza Omega VI Asia...Eu anul trecut am cuparat asa ceva si vreau sa fie la fel adica cu acesta serie,,, 79-003 si scrie pe ele doar Xiom Omega VI... mai aveti asa ceva...?... merci...

Fiind topicul "sfat pentru cumpararea paletelor" recomand calduros lemnul Donic Waldner Senso Carbon - e la oferta la tenismasa.ro . Un lemn foarte echilibrat cu care poti juca si ofensiv si defensiv.

Vali este vorba de lemnul pe care l-ai rupt ieri ? :)) Glumesc...am dat si eu cateva mingi cu el si are un control fantastic...Recomand !

ANUNT IMPORTANT
IN CURAND SE DESCHIDE NOUL MAGAZIN CU ARTICOLE PENTRU TENIS DE MASA
ADRESA MAGAZINULUI: SEMA PARC str. SPLAIUL INDEPENDENTEI NR.319 PE ACEEASI LATURA CU SALA DE TENIS TOP TENIS ARENA, LA 40 m DISTANTA.
PROGRAM MAGAZIN:L-V 10.00-13.00 - 15.00-19.00
S-D-10.00 - 14.00
INCEPAND CU DATA DE 09.04.2012 S.C ANDRO GIR (www.tenismasa.ro) DESCHIDE CEL MAI PROFI MAGAZIN CU ARTICOLE PENTRU TENIS DE MASA.
MAGAZINUL COMERCIALEZEAZA TOATA GAMA DE PRODUSE XIOM, DONIC, YASAKA SI NITTAKU, IN INCINTA MAGAZINULUI GASITI O MASA DE TENIS PROFESIONALA UNDE PUTETI INCERCA TOATE MATERIALELE DORITE.
IN PARTENERIAT CU TOP TENIS ARENA PRIMII 20 DE CUMPARATORI BENEFICIAZA DE 1 ORA - GRATUIT LA SALA TOP TENIS ARENA, DEASEMENEA TOTI CLIENTII TOP TENIS ARENA BENEICIAZA DE REDUCERI LA CUMPARATURILE FACUTE IN MAGAZINUL NOSTRU.
COMENZILE PRELUATE DIN BUCURESTI MAI MARI DE 300 LEI, SE LIVREAZA GRATUIT!
VA ASTEPTAM SI VA MULTUMIM!
TELEFOANE: 0728747067 /0727903858
ECHPA ANDRO GIR

D-l Tibi...Cauciucul rosu are tot burete albastru ? Sunt foarte curios cum arata fetele...daca a-ti desfacut poate ne aratati niste poze va rog frumos.(burete+cauciuc).Multumesc!

2 clipuri promotionale de exceptie pentru fetele Sigma si noile lemne XIOM.
www.xiomtt.com
De asemenea acum pe stoc grosimea de 1,8 la fetele XIOM.
MULTUMESC
0728747067
---------- Post added 13.04.2012 at 07:19 ----------
2 clipuri promotionale de exceptie pentru fetele Sigma si noile lemne XIOM.
www.xiomtt.com
De asemenea acum pe stoc grosimea de 1,8 la fetele XIOM.
MULTUMESC
0728747067
www.tenismasa.ro

ECHIPA ANDRO GIR VA UREAZA SARBATORI FERICITE TUTUROR.

Vreau si eu o pereche de 1,8 de la xiom sau donic. Ceva precum omega IV pro sau asia, sigma pro, blue fire m1, acuda s1 turbo, coppa x1 platin sau gold....
Daca puteti sa-mi spuneti ce aveti pe stoc ca sa pot sa ma hotarasc. Oricum as vrea ceva mai usurele ca ma doare mana.Multumesc

Back
Sus