Sfat pentru cumpararea paletelor (www.tenismasa.ro)

ANUNT IMPORTANT

Incepand de azi au intrat pe stoc noile lemn XIOM-HAYABUSA..(Z+,Zi,Zxi),cu maner ST si FL,fiecare ambalaj pentru lemn este prevazut cu un handle grinder(glaspapir),se pot vizualiza pe site-ul www.tenismasa.ro

Z+(OFF)-GREUTATE-86 GRAME-2 straturi ZEPHYLIUM+5 NATURAL WOODS
Zxi(OFF+)-GREUTATE-86 GRAME- 2 straturi SYNTETIC POLYMER WOVEN WITH CARBON+5 NATURAL WOODS
Zi(OFF-)-GREUTATE-84 GRAME-2 straturi ZEPHYLIUM+5 NATURAL WOODS

ESTE CEA MAI PERFORMANTA COLECTIE DIN CE A SCOS XIOM PANA ACUM LA CAPITOLUL LEMNE,BAZANDU-SE IN SPECIAL PE MARIREA CONTROLULUI LA VITEZE F. MARI
ACEST MATERIAL ZEPHYLIUM (SYNTETIC POLYMER) ESTE MARCA INREGISTRATA XIOM.

De asemenea au intrat pe stoc si noile fete XIOM-MUSA in varianta de 1,5..2,0..max-medium elastic -cu niste performante incredibile si o noua tehnologie PHYSI ELASTO
DURITATE-45'
GREUTATE-1,5-50 GRAME PATRATA
GREUTATE-2,0-60 GRAME PATRATA
GREUTATE -MAX-60 GRAME PATRATa

PHYSI ELASTO technology – innovated from the historied construction of classic rubber – made MUSA the new killing machine. Controls over service, service return and pre-attack rally are professionally accurate. Backhand attacks are far more comfortable to make and become magically flexible to manage. Winning probability of MUSA to a classic offensive player reaches higher than any other classic rubbers. Unforced error in your game reduces dramatically to stabilize your pace and to dominate the game eventually. MUSA has the innovative physical construction to generate more energy on the ball. Your power-charged ball makes the quality attack with sharp speed and heavy spins to open more winning opportunities. Be sensible to the real result and Win with us.

This is the first XIOM rubber without in-build TENSION effect so this rubber is perfect for the traditionally and control Allround and Attack Strategy.

The MUSA is the first rubber with the new PHYSI ELASTO technology:

REVOLUTIONIZED CONTROL ON NEW TECHNICAL PLATFORM

EASIER FOR BETTER–PROVED WINNING PROBABILITY

ENERGIZED SPIN AND SPEED BY RE-ENGINEERED PRODUCTION

Speed...........................................90

Spin.............................................. 100

Control..........................................9 9

www.tenismasa.ro
ASTEPTAM COMENZI
COMENZILE PRIMITE PANA ACUM VOR FI ONORATE INCEPAND DE AZI 31.07.2012
0728747067
ANDRO GIR SRL

Ultima editare:
Astept sa probez fața Musa! - dl. Tibi va rog frumos sa-mi trimiteti una neagra de 2.0 Multumesc! Stima , Levi!

As dori și eu o fata MUSA neagra, 2.0, și un suport pentru articulația genunchiului! Mulțumesc frumos!

Stoc nou de la DONIC ,XIOM SI MC DAVID

NOILE LEMNE DE LA DONIC : DONIC DOTEC WANG XI-CONTROL PLUS(http://www.tenismasa.ro/new-donic-wang-xi-dotec-control-plus-80-grame/404.htm)
NOILE FETE DE LA DONIC BLUE FIRE M1,M2,M3(http://www.tenismasa.ro/donic-bluefire-m2/408.htm)
SUPORTUL DE TENDON ROTULIAN(http://www.tenismasa.ro/suport-tendon-rotulian-genunchiul-saritorului/435.htm)
sunt in EXCLUSIVITATE la www.tenismasa.ro
VA asteptam si la magazin in incinta SEMA PARC,langa cea mai mare sala de tenis din BUCURESTI-TOP TENIS ARENA
MULTUMIN
ANDRO GIR SRL
Comenzile pentru levi,claudiu 84,fallenangel ...etc au plecat.

pentru fiecare comanda ,cataloage,postere-gratuit
pentru comenzile mai mari de 500 lei,se dau tricouri gratuit,diverse

Ultima editare:
...blurfire M3 ce grosime aveti pe stoc...?

Am testat noile fete XIOM MUSA in varianta de 2,2 si 1,5
In primul rand nu se comporta ca o fata tensor,viteza creste in functie de lovitura fiecarui jucator, este o fata aparent lenta dar cu un mare control,efectul fiind generat de stilul fiecarui,este din aceeasi colectie cu XIOM YANUS DF,in varianta de 1,5 se comporta ca o fata anti incurcand foarte mult adversarul, avand o traiectorie precisa plasand mingea cu un mare control.
Buretele este alb,identic cu sandvish-ul XIOM-ZAVA,se lipeste cu solutie pe baza de apa.
Este foarte buna pentru jocul aproape de masa,nu este pentru semidistanta,nu este pentru cei care trag drept(smash)topspinul este destul de precis ,generand efect ,aparent usor dar cu un grad mare de dificultate pentru adversar.Nu recomand jucatorilor avansati si foarte ofensivi,in general fata XIOM MUSA este recomandata pentru jucatorii medii,in special celor care tin foarte mult mingea pe masa ,jucatorilor allround,aparatori-atacanti si in special celor care incep cunoasterea tenisului de masa.Are un foarte mare control,in special celor care joaca impotriva ierbarilor,anuland in proportie foarte mare efectul,este o fata pentru BH.
Se potriveste foarte bine pe lemnele tari,chiar cu carbon,de la OFF in sus,le mai ridica putin viteza,MUSA fiind o fata destul de lenta
In final,este o fata interesanta,aparent nu ii dai importanta,insa incurca daca nu esti atent,
Aceasta este parerea mea impartiala,corecta,personala
multumesc
astept comenzi
0728747067

stoc complet la mingile donic-antrenament-1 leu...donic***,nittaku***
multumesc
0728747067

nittaku septear...in stoc cu maner drept sau concav
multumesc
0728747067

oscilez intre o fata donic bluefire m3 si o rakza 7 soft, pentru prietena mea. care dintre ele este mai usor controlabila, care are throw angle mai mare? ca stil de joc e un all around cu valente ofensive, loveste mult cu topspin - dar fara multa forta. precizez ca a jucat in ultimii 2 ani cu o donic liga pe un lemn dotec control(vb de forehand). va rog si o recomandare pt rever - eu ma gandeam la acuda s3, ceea ce folosesc si eu pe rever.

Biatul meu mai mare ami spune ceva acum cateva zile despre ceva fete... DL. Tibi, Cum este posibil ca zilele trecute sa fie un Pret la Fete si acum cand ma uit sa fie un alt pret?... Sunt fete care sunt deja vechi si au aceiasi pret ca si acum 4 ani.
in loc sa le faceti preturi mai mici sa le putem cumpara ca si asa sunt deja vechi si acum au venit alte modele mai noi, D-tra le faceti si mai mari.
Asa Oferte trebuie sa faceti mai des Dl.Tibi, si la multe altele care sunt deja vechi de 4 ani si unele poate si mai vechi, si nu uitati ca mai sunt si oameni cu venituri modeste si vrea sa practice aceste joc. Multumesc!
Super oferta lunii
colectia fete xiom vega europa,asia,pro,elite...100 lei/buc
varianta 1,8..2,0...max
oferta este valabila in limita stocului disponibil.
Astept comenzi
0728747067
multumesc

Ultima editare:
Domnul Gelu a avut destule oferte la materiale,chiar daca sunt fete mai vechi pretul nu scade,daca va uitati la Butterfly,ei in loc sa scada preturile le.au crescut acum ceva timp pentru fetele tenergy sau altele care sunt destul de vechi...Eu spun ca domnu Gelu are preturi foarte bune..

Referitor la mesajul domnului Stefan, pretul materialelor si in speta a fetelor este dictat de producator si de cheltuielile auxiliare ,cum ar fi rata de schimb euro, transport, etc.
Ofertele facute de noi sunt limitate de stoc si timp de aceea exista acest termen de oferta. Mentionez ca toti vanzatorii fac sacrificii financiare pentru a tine preturile cu adaosuri cat mai mici tocmai ca acest sport sa se poata practica si in tara noastra si nu vand materialele la preturile reale practicate international. Si trebuie sa spun ca nu sa intamplat pana acum ca un client care are venituri modeste nu a gasit intelegere din partea noastra facandu-i o reducere sau o facilitate in sensul de a se bucura de achizitia materialelor noastre. Fetele nu sunt considerate vechi daca sunt de mai mult timp pe piata, tehnologia este aceeasi, costurile de productie la fel, calitatea aceeasi...
Sa nu uitam ca toti vanzatorii de mariale sunt si practicanti ai sportului si nu o fac doar prin prisma unei afaceri.

Multumesc tuturor celor care practica acest sport inteligent!

Buna ziua,
Pentru fete Sigma IV Europe este bun DONIC WALDNER SENSO ULTRA CARBON ? (aveti o recomandare mai buna, in jurul aceluiasi pret?)
Va multumesc!

Stoc complet la lemnele XIOM,...vor fi expediate pentru cei care au comandat.(ZETRO QUAD,AXELO....ETC.)
MULTUMESC
ASTEPT COMENZI
www.tenismasa.ro
0728747067

Vega china,vega japan...deocamdata nu se comercializeaza in EUROPA.
Am incercat sa le aduc in ROMANIA .....insa deocamdata raman la ei.
Daca am vreo informatie va voi anunta.
multumesc
0728747067

Back
Sus