iarba GIANT DRAGON Meteorite si GiantLong OX

Cica a pus boul meteorit pe o bata de balsa, si hais si cea, mai ceva ca doctorul...:crazy:mai ales cand elicopterul a inceput tocarea departe de masa producand accident vascular cerebral!!! Asta ne paste daca mai citim astfel de reviewuri!!! Traiasca profa de engleza, Dumnezeu s-o ierte, si al ei bat aratator, cu care ne ciocanea in crestetul capului...cand traduceam un text in stil... Google Translate:think:

Ultima editare:
Vaiiiiiiii ca nu mai potttttt! Am ras cu lacrimi ! Si eu sunt "bat" la engleza.Am facut rusa si germana cand eram copil...Tot cu 'google translate' lucrez si eu si cateodata pocnesc de ras cum traduce....Cam asa ma inteleg eu cu prietenul meu Chen xu jie(chinezu de la Club 11)...:))
Scuze de OFF!

Revin cu impresiile promise despre Giant Dragon Talon. Cu fiecare zi ce trece imi place mai mult. Pentru atac e cu adevarat excelenta chiar si in OX. Aparare de langa masa si distanta medie (pana la 1 m de masa) merge si ea foarte bine. Nu stiu daca se preteaza si pentru joc de la distanta, el nefiind specialitatea mea.
Astazi am reusit sa trag cu ea de parca era o fata neteda cu burete gros. Rezultatele-mi sunt si ele intr-o ameliorare continua si spectaculoasa; am reusit sa-i administrez un sec 11-0 in cel mai bun set unui amic ce ma cam shifonase inainte de-a pune fața asta. Le-o recomand cu caldura tuturor celor ce vor sa poata alterna cu usurinta stilul defensiv pur cu unul agresiv pe BH.
Ii rog pe cei ce au testat / vor testa variantele mai ieftine (Meteorite si Giant Long) sa le faca prezentari pe forum.
Sarbatori Fericite!
Tudor

N-am avut pe mana Kokutaku 911 (de fapt nimic din marca asta). Din tot ce-am folosit pana acum doar Galaxy Neptune e cat de cat versatila, dar mult mai slaba pentru jocul ofensiv si mai putin deranjanta pentru adversar decat Talon. Pentru joc ofensiv mi-a mai mers bine Cloud & Fog OX pe un lemn Andro Temper Tech Off. Procentajul erorilor era insa mai mare decat la Talon.

Poate ne spuneti de unde ati comandat Giant Dragon Talon, si la ce pret. Dupa comentariile de pe forumuri, ar putea fi o alternativa mai ieftina pentru Tibhar Grass D-tecs. Se spune ca ar fi chiar o clona a acesteia...

pt. Giant Dragon Talon OX s-a terminat de mult.insa Giant Dragon Talon SPECIAL OX ,ambalaj rosu, mai sunt pe stoc.am inteles ca aceasta din urma are perii mai tari.

Revin cu impresii dupa aprox 1 luna de folosire a fetei Giant Dragon Giant Talon. Entuziasmul initial mi-a fost temperat de un neajuns ce-a devenit evident abia dupa cateva meciuri cu adversari bine cotati. Fata fiind tensor, arunca tare mingea chiar si in varianta ox, provocand un procent ridicat de erori la blocuri, in special la topspinuri in forta. Facand abstractie de Palio CK (prea ieftina si greu de controlat ca sa merite inclusa in clasamente), Talon e singura iarba la care am remarcat aceasta problema. Si returnatul mingilor trimise cu underspin mare e dificil. In rest imi mentin opiniile. Chop-urile merg binisor, poti trage relativ usor cu ea dupa ce gasesti lovitura potrivita, imprima suficient efect mingii. Nu este insa una dintre fetele cu adevarat derutante pentru adversar. Doar cand trag in forta sau imping strasnic provoc greseli.

E mult mai greu de stapanit decat mi se paruse initial si am senzatia ca a devenit asa in timp (dupa rodaj). O voi pastra pe unul din cele doua setupuri, iar pe al doilea lemn am sa incerc alternativ Dr. Neubauer Monster Classic (excelenta pt aparare, aproape inutilizabila in jocul de atac in varianta ox) si DHS Cloud & Fog.

S-auzim de bine.

:D...ma gandeam eu...eu zic ca peste-o luna o vinzi:D...sau poate poti remedia slabiciunile astea...cam multi dau topspin in forta si chopuri:confused:

:D...ma gandeam eu...eu zic ca peste-o luna o vinzi:D...sau poate poti remedia slabiciunile astea...cam multi dau topspin in forta si chopuri:confused:
pe asta n-o vand si de-mi ia jumate de an sa ma obisnuiesc cu ea. e prea buna pt atac ca sa renunt la ea, asa ca pune-ti pofta-n cui. ;)

Producatorul spune ca fata are la baza "Trampoline Tension Technology" si se refera la ea prin "tension rubber". Din ce-am simtit eu jucand cu Talon, cred ca respectiva tehnologie e aplicata chiar cauciucului. Poate ma insel...

Daca e ox nu poate fi tensor, sau orice altceva care are legatura cu buretele preparat din fabrica.
Definition: In table tennis, tensor rubber is the common name used by players for any table tennis rubber that has the topsheet stretched and placed under tension before it is glued to the sponge. This tension tends to cause the rubber to curl inwards with the sponge on the outside, doming the rubber sheet.
Sursa: http://tabletennis.about.com/od/glossary/g/tensor_rubber.htm
Am citit ca exista variatii mari intre 2 serii diferite ale aceleiasi marci de la Giant Dragon. Spuneau unii pe ceva forum australian ca nu gasesc 2 fete Dragon Talon care sa arunce mingea la fel. Una e foarte rapida, alta extrem de lenta. Se pare ca eu am nimerit una Off+ :)

Deci fara burete nu poti tensiona cauciucul, posibil sa nu faca pereche buna cu lemnul tau, incearca pe un lemn defensiv care absoarbe energia.

Deci fara burete nu poti tensiona cauciucul, posibil sa nu faca pereche buna cu lemnul tau, incearca pe un lemn defensiv care absoarbe energia.
Producatorul scrie ca e tensionat cauciucul si dupa cum se comporta mi-e greu sa-i pun la indoiala spusele. Si din definitia de mai sus reiese ca se tensioneaza cauciucul... Nu sunt expert in materiale, deci iau de bune informatiile de pe site-urile de profil si de la producatori.
Mersi de sfat. Am comandat deja un lemn combo de la Dl. Levi (All- pe BH). E prea speciala fața asta ca sa nu merite un mic efort financiar.

Care sunt avantajele si minusurile la Giant Dragon Talon Long intre 0.9mm ox si 1.5mm? Ca toti vorbesc 0.9mm ox dar nimeni de 1.5mm

Mai toate ierburile se comporta aproape ca fetele netede daca le pui pe burete gros. Daca vrei sa poti lovi folosind technica normala folosesti burete gros. Doar underspinurile nu vor merge.
Dezavantaje? Cu cat e buretele mai gros cu atat il deranjeaza mai putin pe adversar.

Back
Sus