Revin cu impresii dupa aprox 1 luna de folosire a fetei Giant Dragon Giant Talon. Entuziasmul initial mi-a fost temperat de un neajuns ce-a devenit evident abia dupa cateva meciuri cu adversari bine cotati. Fata fiind tensor, arunca tare mingea chiar si in varianta ox, provocand un procent ridicat de erori la blocuri, in special la topspinuri in forta. Facand abstractie de Palio CK (prea ieftina si greu de controlat ca sa merite inclusa in clasamente), Talon e singura iarba la care am remarcat aceasta problema. Si returnatul mingilor trimise cu underspin mare e dificil. In rest imi mentin opiniile. Chop-urile merg binisor, poti trage relativ usor cu ea dupa ce gasesti lovitura potrivita, imprima suficient efect mingii. Nu este insa una dintre fetele cu adevarat derutante pentru adversar. Doar cand trag in forta sau imping strasnic provoc greseli.
E mult mai greu de stapanit decat mi se paruse initial si am senzatia ca a devenit asa in timp (dupa rodaj). O voi pastra pe unul din cele doua setupuri, iar pe al doilea lemn am sa incerc alternativ Dr. Neubauer Monster Classic (excelenta pt aparare, aproape inutilizabila in jocul de atac in varianta ox) si DHS Cloud & Fog.
S-auzim de bine.