iarba GIANT DRAGON Meteorite si GiantLong OX

Mai toate ierburile se comporta aproape ca fetele netede daca le pui pe burete gros. Daca vrei sa poti lovi folosind technica normala folosesti burete gros. Doar underspinurile nu vor merge.

Dezavantaje? Cu cat e buretele mai gros cu atat il deranjeaza mai putin pe adversar.
Tudor nu te supara da-mi voie sa nu fiu deaccord.Tu stii ca eu joc cu Tibhar Grass Dtecs de 1,6 mm si crede-ma deranjez nu gluma.Totul e sa stii exactcum sa folosesti o iarba. O iarba cu long pips nu deranjeaza f. tare daca dai chop sau block dar in schimb daca dai drept si moale sau drept si foarte tare , nu se mai intoarce mingea!

Depinde de la cine ;) Am eu niste tovarasi de la care asa niste tospinuri si blocuri iei din iarba de nu te aduni. Exact loviturile pomenite de tine imi caracterizeaza jocul si crede-ma ca nu mai tine smecheria. S-au obisnuit cu toate...

Da asa e , la un moment dat se obisnuiesc cu toate dar un meci cu un asemenea ierbar trebuie tratat cu multa concentrare si daca mai si rotesti paleta in mana si ataci cand cu iarba cand cu soft e greu ca trebuie sa se uite tot timpul la culoare fetii cu care ataci si nu e chiar asa usor. Evident asta tine pina la un anumit nivel. Am jucat ieri la un turneu la Gura Humorului si an nimerit in grupa cu jucatori cotati pe la pozitia 60-70 in clasamentul Amatur si am incurcat un set, doua, pina au adaptat stilul de joc si dupa aia.......E oricum o experienta ffff placuta sa te muncesti sa incurci cu iarba la alt nivel nu numai in orasul tau unde devii la un moment dat un fel de bau- bau cu care jucatorii mai tineri nu vor sa joace.
Depinde de la cine ;) Am eu niste tovarasi de la care asa niste tospinuri si blocuri iei din iarba de nu te aduni. Exact loviturile pomenite de tine imi caracterizeaza jocul si crede-ma ca nu mai tine smecheria. S-au obisnuit cu toate...

Back
Sus