Kantor Imre-Zoltan
Echipa AmaTur
Daca veniti maine, poate jucam vreun meci oficial pentru a scurta durata partidelor.....
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Maine venim de cu seara ..in jur de 8:30 .. nu cred ca merge .... mai bine dam dimineataDaca veniti maine, poate jucam vreun meci oficial pentru a scurta durata partidelor.....
Va recomand si eu "sosul de prune", ca maine sa avem mai multe sanse la t.m.Eventual dupa meciul steaua-vaslui,s-au renuntam la tv.
Poate ne trece mahmureala mai repede.
Totusi pitza sa fie cu sos de prune!
Felicitari si Dlui Kantor care a reusit fara prea multe ajutoare sa incheie acest turneu cu bine.Felicitari Pinguinilor Zburatori!
Old Boys Reghin agreeaza aceasta varianta.Vin cu propunerea ca pe 09. iunie sa ne intalnim la Odorhei. Majoritatea jucatorilor cunosc sala, sunt conditii foarte bune. M-am uitat si pe harta si Odorheiu este undeva in centrul localitatilor participanti la acet turneu. Cel mai departe este Sibiu la 140 km.
Taxa aici ar fi de 20 lei pe persoane, + 30 lei pe echipe pentru Amatur la Kantor Ocsi. La 20 m de sala se poate manca la un pret rezonabil.
Rog frumos capitanii de echipa sa dea raspuns pana la 6 mai.
Pana atunci, jocuri bune sa aveti !
Dl Csiki care sponsorizeaza cele doua echipe din Târnaveni asteptam raspunsul ca nu cumva sa pierdem ambele locati.