SERIA VIII - Transilvania Centru

Eventual dupa meciul steaua-vaslui,s-au renuntam la tv.
Poate ne trece mahmureala mai repede.
Totusi pitza sa fie cu sos de prune!

S-a disputat azi si meciul dintre echipele din Târnaveni.
Sc. T. M Csiki 1 - Sc. T.M Csiki II 5 - 0
Csiki Alexandru - Morar Ovidiu 3-0
Benyi Crinel - Adam Vlad 3-0
Vitan Vasile - Forgacs Laurentiu 3-1
Benyi Crinel - Morar Ovidiu 3-0
Csiki Alexandru - Forgacs Laurentiu 3-0

La Reghin au inceput incalzirea !
---------- Post added 21.04.2012 at 11:21 ----------
Secuii-Turama 5-4
Gry Club Brașov-TM CSIKI I 1-5
TM CSIKI II - Old boys Reghin 0-5
TM CSIKI II - SILVA Reghin 0-5
Gry Club - Turama 5-1
Old Boys Reghin-Silva Reghin 5-2
TM CSIKI I - TM CSIKI II 5-0
---------- Post added 21.04.2012 at 11:27 ----------
Gry Club - Old Boys Reghin 5-4
---------- Post added 21.04.2012 at 11:28 ----------
Turama - TM CSIKI II 5-0
---------- Post added 21.04.2012 at 11:50 ----------
TM CSIKI I - SECUII 5-1
Pinguinii Zburatori-Silva Reghin 5-2

S-a terminat la Reghin turneul.
1. Târnaveni 1 cu 6 victorii- 1 infrangere
2. Sibiu cu 6 victorii 1 infrangere( meciul direct cu Târnaveni)
3. Old Boys Reghin 5 victorii si 2 infrangeri
4.Praid cu 4 victorii si 3 infrangeri
5. Gry Club Brașov cu 4 victorii si 3 infrangeri
6. Turama II cu 2 victorii si 5 infrangeri
7. Silva Reghin cu 1 victorie si 6 infrangeri
8. Târnaveni II zero victorii
Maine revin cu rezultatele complete

Multumim Ocsi (si baietilor care au ajutat) pentru organizare. Dupa stresul de dimineata, care parea sa ne molipseasca pe toti, am reusit sa facem un turneu ca intre prieteni, dar adversari langa masa. Felicitari baietilor de la Târnaveni, care au reusit sa castige acest turneu, dupa parerea mea au si meritat cu jocul lor curat si frumos (sunt si tineri :D ).
La acest turneu majoritatea echipelor era la acelasi nivel de joc, si de multe ori meciul s-a decis "doar pe ultima suta de metrii".
Ma doare tot corpul, dar a meritat. Astept cu nerabdare returul sa mai pot petrece o zi cu baietii, care au ales acest hobby, si datorita acestui sport ne-am imrietenit.
Nu pot decat sa multumesc organizatorilor si tuturor participantilor pentru o zi superba.
Sa ne vedem sanatosi la cat mai multe turnee!

Un adevarat tur de forta sub biciul necrutator al dl. Kantor am reusit sa terminam,cred in timp record acest maraton de TM intr-o armonie si prietenie deosebita.
Speram ca returul sa fie mai bland ca aceasta etapa,pur si simplu am ramas fara vlaga si cu dureri la genunchi si mana.

---------- Post added 22.04.2012 at 12:11 ----------
Felicitari Pinguinilor Zburatori!
Felicitari si Dlui Kantor care a reusit fara prea multe ajutoare sa incheie acest turneu cu bine.
Nu stiu numele celorlanti participanti din organizare , dar stiu ca apropiati ai Dlui Kantor nu prea s/au inghesuit nici macar sa aseze mesele.
La mese au participat mai mult oaspetii cu cel care se ocupa de sala(baiat cu caracter).
S/a jucat tenis nu gluma. Nu s/a stat pe tuse ca la turneele individuale.

Din partea echipei -Secuii - Praid felicitari lui Kantor Ocsi bacsi pentru organizare. M-am simtit foarte bine la Regin, am intilnit prieteni mai vechi si am imprietenit cu cei care pana acuma nu am avut ocazia sa intalnesc. Am jucat niste meciuri extraordinare, a fost un turneu maraton, s-a jucat pana la ultimul suflet.

Multumesc mult pentru felicitari, dar trebuie sa multumesc lui MARIAN CALIN si lui POP PETRU ANGHEL, precum si oaspetilor care au ajutat si contribuit la bunul mers al turneului. Imi cer scuze pentru ca uneori am ridicat tonul, dar trebuie sa intelegem ca este un turneu FOARTE GREU cu foarte MULTE jocuri si fara disciplina nu se poate termina nici in doua zile. Una cu alta au fost multe meciuri spectaculoase cu rasturnari de scoruri, in concluzie este o experienta NOUA cu multe satisfactii!!! Jucatorii au jucat multe meciuri si turneul s-a terminat la o ora decenta ( aprox. 18.00) Felicitari tuturor jucatorilor. Echipele au achitat suma de 30 de lei/echipa care se vor transfera in contul AMATUR ( suma de 240 lei) .
REZULTATELE :
1. SIBIU: Sibiu-Praid 5-0; - Gry Club5-3;- Sc. de TM Csiki 2 scor 5-0 ;- Old Boys Reghin 5-2;- Târnaveni 1 scor 2-5; -Turama II 5-0;- Silva Reghin 5-2
2. PRAID Praid- Sibiu 0-5 ; - Gry Club 5-4; - Târnaveni 2 scor 5-0; -Old Boys Reghin 1-5 ; -Târnaveni 1 scor 1-5;- Turama II scor 5-4;- Silva Reghin 5-3
3. BRASOV Gry Club - Sibiu 3-5; - Praid 4-5; Târnaveni 2 scor 5-0; - Old Boys Reghin 5-4; - Târnaveni 1 scor 1-5; - Turama II 5-1; - Silva Reghin 5-4
4. TARNAVENI 2 a pierdut toate partidele cu 5-0 ( dar baietii merita toata lauda!!!)
5. OLD BOYS Reghin- Sibiu 2-5; - Praid 5-1;- Gry Club 4-5;- Târnaveni 2 scor 5-0; -Târnaveni 1 scor 5-2; - Turama 2 scor 5-2; -Silva Reghin 5-2
6. TARNAVENI 1 - Sibiu 5-2; - Praid 5-1; - Gry Club 5-1; Târnaveni 2 scor 5-0; Old Boys Reghin 2-5 ; - Turama II scor 5-0; Silva Reghin 5-0
7. TURAMA II - Sibiu 0-5;- Praid 4-5;- Gry Club 1-5;- Târnaveni 2 scor 5-0; -Old Boys 2-5;- Târnaveni 1 scor 0-5;- Silva Reghin 5-4
8. SILVA REGHIN -Sibiu 2-5; - Praid 3-5; - Gry Club 4-5; - Târnaveni 2 scor 5-0; Old Boys 2-5; - Târnaveni 1 scor 0-5; - Turama II scor 4-5

Vin cu propunerea ca pe 09. iunie sa ne intalnim la Odorhei. Majoritatea jucatorilor cunosc sala, sunt conditii foarte bune. M-am uitat si pe harta si Odorheiu este undeva in centrul localitatilor participanti la acet turneu. Cel mai departe este Sibiu la 140 km.
Taxa aici ar fi de 20 lei pe persoane, + 30 lei pe echipe pentru Amatur la Kantor Ocsi. La 20 m de sala se poate manca la un pret rezonabil.
Rog frumos capitanii de echipa sa dea raspuns pana la 6 mai.
Pana atunci, jocuri bune sa aveti !

Ultima editare:
Vin cu propunerea ca pe 09. iunie sa ne intalnim la Odorhei. Majoritatea jucatorilor cunosc sala, sunt conditii foarte bune. M-am uitat si pe harta si Odorheiu este undeva in centrul localitatilor participanti la acet turneu. Cel mai departe este Sibiu la 140 km.
Taxa aici ar fi de 20 lei pe persoane, + 30 lei pe echipe pentru Amatur la Kantor Ocsi. La 20 m de sala se poate manca la un pret rezonabil.
Rog frumos capitanii de echipa sa dea raspuns pana la 6 mai.
Pana atunci, jocuri bune sa aveti !
Old Boys Reghin agreeaza aceasta varianta.
Respectuos rog capitanii de echipa sa-si exprime optiunea vis-a-vis de aceasta oferta . multumesc.

Varianta a II ar fi la Mediaș in data de 10 06 2012 in cazul ca v-a fi agreata acesata data fiind dumunica pe 09.06 2012 sala este ocupata cu meci de divizie .
Costurile fiind similare cu cel din Reghin adica 30/echipa +30/ cotizatia.
Asteptam stabilirea locatiei cu votul capitanilor de echipa.
Dl Csiki care sponsorizeaza cele doua echipe din Târnaveni asteptam raspunsul ca nu cumva sa pierdem ambele locati.

Dl Csiki care sponsorizeaza cele doua echipe din Târnaveni asteptam raspunsul ca nu cumva sa pierdem ambele locati.

Ambele echipe din Târnaveni sunt de acord cu varianta Mediaș, din 10.06.2012.
Multumim.

Back
Sus