SERIA VIII - Transilvania Centru

Varianta a II ar fi la Mediaș in data de 10 06 2012 in cazul ca v-a fi agreata acesata data fiind dumunica pe 09.06 2012 sala este ocupata cu meci de divizie .
Costurile fiind similare cu cel din Reghin adica 30/echipa +30/ cotizatia.
Asteptam stabilirea locatiei cu votul capitanilor de echipa.
Dl Csiki care sponsorizeaza cele doua echipe din Târnaveni asteptam raspunsul ca nu cumva sa pierdem ambele locati.

Nea Deni cat de sigura e sala de la Mediaș ?

Pe 10 iunie sunt alegerile locale. Sunt unii care au obligatiuni.
---------- Post added 06.05.2012 at 11:19 ----------
scuze, ma corectez: obligatii

Pe 10 iunie sunt alegerile locale. Sunt unii care au obligatiuni.
---------- Post added 06.05.2012 at 11:19 ----------
scuze, ma corectez: obligatii
Azi ar trebui hotart locul si data,asteptam voturile,nici o echipa nu trebuie privata de participarea lotului complect.
09.06.2012 Odorhei
10.06.2012 Mediaș
Multumesc.

Se pare ca echipele se impart, patru vor la Odorhei si patru la Mediaș.
Daca vreti sa schimbam data, noi (echipa Secuii) suntem liberi pe 26 mai. Turneul de la Bistrița a fost amanat tocmai pe 9 iunie.
Daca nu doriti sa jucam pe 09 iunie la Odorhei, pe 26 mai spunem da, oriunde se va organiza.
Nu pot sa nu mentionez, ca unora l-i sa parut scump 20 de lei. Este o societate comerciala care inchiriaza masa cu 16/ora. Turneul tine cel putin zece ore, ceea ce inseamna 1600 lei. Daca ne-am aduna 30 de persoane, am plati 600 lei. Este mai mult decat corect - parerea mea.

Turneul se va tine la Mediaș in data de 26 mai 2012, cu incepere de la ora 9.00.
Majoritatea jucatorilor cunosc locatia, este vorba de sala ROMGAZ.Echipele vor plati 30 lei/echipa taxa AMATUr, precum si 30 lei/echipa pentru sala de sport. Jocurile se vor juca in ordinea clasarii echipelor dupa tur. Se doreste 26 mai, deoarece multi jucatori vor sa participe in 9 iunie la Bistrița. Respectuos rog capitanii de echipa sa confirme prezenta la turneu a echipei pe care o reprezinta.Asemeni turului, rog echipele din aceeasi localitate sa-si joace meciurile acasa si sa prezinte rezultatele la Mediaș.Multumesc.

TurAma Brașov- Gry Club Brașov se intalnesc miercuri 23.05.2012, orele 17,00, in avans pt meciu din 26.05.2012 de la Mediaș.

Dragi adversari!
Doresc sa va informez, ca echipa Secuii a mai cumparat ;) un jucator. Se numeste Szakali Csaba, este pe locul 167 si are MA 13.
Cei care au vrut sa ma bata sambata viitoare, trebuie sa mai astepte cel putin 6 saptamani, cand voi scapa gips.
Jocuri bune sa aveti!

AMATUR ROMANIA CAMPIONATUL PE ECHIPE 2012
FISA DE INSCRIERE

Nume echipa Gry Club Brașov
LocalitateaBrașov
JudetulBrașov

Componenta echipei:

NR NUME SI PRENUME LOCALITATEA
1, Nica Ionut
2, Vladoiu Gelu
3, Bacanu Paulian
4, Rosu Dan
5, Oprea Nicolae
6, Hutanu Alin

Capitan echipa…Nica Ionut
Nr telefon…0748227872
Adresa e-mail lacomul(at)yahoo.com

Gry Club....toti din Brașov
Nu mai incape pe lista sunteti inscrisi 6 [sase] , schimbari doar dupa turul urmator.:p:angel::evil:

Dl Antal are dreptate.
Lista de 6 jucatori este completa, transferuri se pot face numai in vara.

La etapa trecuta, de la Reghin, stiu ca de fata cu mine echipa dlui Antal a contactat chiar pe dl Tutoveanu sa joace pentru ei, desi echipa dlui Antal avea vreo 7 jucatori inscrisi.
Noi am cam ramas doi, dar vom vedea, ne rugam de Oprea N sa mai joace, sa fim si noi o echipa de trei.
---------- Post added 21.05.2012 at 08:08 ----------
TuRama II
Marin Floricel -preparator fizic
Popa Mircea -manager
Anitei Dorel -tactician
Padurariu Costel -analizator
Antal Denes -capitan -tel.0744755536/0722346450
Rezeve ;
Mircea Vasile
Maier Catalin
--//-- --//-- ? in asteptare
Deni_1958(at)yahoo.com

Bravo mestere!
Te pricepi la numarat in gradina altora. Voi mai aveti dreptul la unul care e in asteptare, cu semnul intrebarii.
Ms.!

La etapa trecuta, de la Reghin, stiu ca de fata cu mine echipa dlui Antal a contactat chiar pe dl Tutoveanu sa joace pentru ei, desi echipa dlui Antal avea vreo 7 jucatori inscrisi.
Noi am cam ramas doi, dar vom vedea, ne rugam de Oprea N sa mai joace, sa fim si noi o echipa de trei.
---------- Post added 21.05.2012 at 08:08 ----------
Noi am renuntat la Maier Catalin ,citeste toate mesajele nu numai ce-ti convine!
Daca si celelalte echipe accepta schimbul eu sunt pentru juniorul ''Kux''
Asteptam acordurile de la d-ni capitani cat mai urgent sa-l ajutam pe cei de la GELU.

Bravo mestere!
Te pricepi la numarat in gradina altora. Voi mai aveti dreptul la unul care e in asteptare, cu semnul intrebarii.
Ms.!

---------- Post added 21.05.2012 at 14:08 ----------
Turama II de acord cu schimbul Oprea N./Tutoveanu R.

Back
Sus