ÎNCHIS Vand fete si lemne

• Autor subiect Autor subiect vali
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

vali

senior
Fete noi - orice fata costa acum 100 RON + transport
---------

Tibhar Nimbus Soft, rosu ,Max
Tibhar Nimbus Sound, pereche MAX
Tibhar Nimbus , MAX ,negru
Tibhar Sinus , 2.0 ,rosu

Ultima editare:
Am vazut ca folositi la joc un lemn DONIC Waldner Senso Carbon.
Eu folosesc un DONIC Waldner ULTRA Senso Carbon. E vorba de acelasi lemn? Va intreb pentru ca al meu vibreaza (folosesc fete Tenergy 05, cam groase, 2,1 mm) cand lovesc mingea, iar la mai multe seturi, chiar ma doare articulatia cotului. Ce parere aveti?

Am vazut ca folositi la joc un lemn DONIC Waldner Senso Carbon.
Eu folosesc un DONIC Waldner ULTRA Senso Carbon. E vorba de acelasi lemn? Va intreb pentru ca al meu vibreaza (folosesc fete Tenergy 05, cam groase, 2,1 mm) cand lovesc mingea, iar la mai multe seturi, chiar ma doare articulatia cotului. Ce parere aveti?

AL meu vibreaza dar nu excesiv. Nu am avut probleme .
Ultra carbonul are carboanele mai solide si spre centru. Poate sa fie asta explicatia vibrarii excesive. E mai rigid decat vechiul Senso carbon.
Poate ar trebui sa skimbi Tenergy 05 cu niste fete mai moi. Nici al meu nu se impaca f bine cu fete tari.

eu zic sa cumperi un senso carbon... e mai moale stratul de carbon si nu vibreaza deloc... merge super bine cu tenergy ele fiind mai tari... si senso carbonu ce il are vali este nou noutz... merita toti banii

Lemne adaugate in lista de sus revizuita - poze :
Tibor

Joola Spezial

Kokutaku Laser Carbon

Mai lasati din pret la TimoBoll Spirit? Ma intereseaza dar este un pic prea scump pentru mine.
Dati pm. Tks

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus