ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Multumesc Vlad!
Am primit paleta si arata super bine. Parca e din fabrica! Super bine finisata! Felicitari!
Abia astept sa lovesc mingea cu ea!
Multumesc inca odata.
Dani B.

Salut. Ma intereseaza paleta la pretul de 60 lei. Banda de cant (inclusa in pret) e cea la 3 lei sau cea cu burete la 7 lei? Daca cumpar 2 palete am vreo reducere? Merci

Salut. Ma intereseaza paleta la pretul de 60 lei. Banda de cant (inclusa in pret) e cea la 3 lei sau cea cu burete la 7 lei? Daca cumpar 2 palete am vreo reducere? Merci
Salut, ai MP.
---------- Post added 10.05.2012 at 16:15 ----------
Am din nou in stoc lemne DHS PG7 cu maner concav sau drept.

Va salut, ma intereseaza in mod special o fata DHS H3 NEO , grosime 2,2 mm , varianta noua provincial sau national care sa poata fi lipita cu sol pe baza de apa (sper sa nu gresesc dar cred ca sunt cu codul de cifre 24-006 imprimat pe cauciuc) eventual sa fie boosterita din fabrica.... daca ai pe stoc ? sau poti aduce? cam cat ar costa ? astept un rasp daca se poate , multumesc spor 0720027066

Va salut, ma intereseaza in mod special o fata DHS H3 NEO , grosime 2,2 mm , varianta noua provincial sau national care sa poata fi lipita cu sol pe baza de apa (sper sa nu gresesc dar cred ca sunt cu codul de cifre 24-006 imprimat pe cauciuc) eventual sa fie boosterita din fabrica.... daca ai pe stoc ? sau poti aduce? cam cat ar costa ? astept un rasp daca se poate , multumesc spor 0720027066
Nu am decat comerciale, din pacate. Nu stiu daca pot aduce.
---------- Post added 11.05.2012 at 17:47 ----------
Am actualizat primul post, am micsorat preturile la cateva produse.
Am adaugat cateva produse noi: 729 OEM, Geospin Tacky, LKT Loopsonic (doar lemnul), lemn 729 Dragon, lipici Revolution No.3 (noul Spring Fresh) si solutie de curatat marca Spring Fresh.
Am din nou in stoc DHS PG7.

Am actualizat primul post.
Am cateva produse la mana a doua si am adaugat Hurricane 2 cu burete #19 si iarba XiYing 979.

Recomand cu caldura Paleta Completa LKT Loopsonic ptr un incepator,sau ptr cineva care nu vrea sa cumpere din prima ceva mai scump,m-a lasat pur si simplu fara cuvinte,e peste toate paletele din comert cu care am jucat pana acum,nu exista grad de comparatie intre ele.Am avut astazi un concurs la facultate la care am luat locul 3 si asta ptr ca n-am avut timp sa ma acomodez cu ea deoarece azi am achizitionat-o:-)).

Am adaugat pe site (www.ttmall.ro) numeroase produse de la firma Galaxy Yinhe (fete si lemne). Multe dintre ele sunt asemanatoare cu produse mi scumpe ale firmelor europene/japoneze.

Salut am revenit , vreau sa imi faci paleta asta cat mai repede posibil : lemn LKT instinct+ , pe rever gambler reflectoid de 2.0 culoarea neagra , iar pe FH Friendship 729 Cream Transcend culoare rosie , si vreau si un set de 3 mingi double fish albe . In total ar fi 145 lei paleta si mingile si cu 8 lei transport 152 lei. Dami un pm cu numarul tau de telefon si ora la care te pot suna ca sa iti spun unde trimiti paleta , sau spune-mi ce date trebuie sa sti si ti le trimit prin pm.
Si am o intrebare , ce zici sa pun in loc de cream transcend , geo spin ? am inteles ca e foarte spinoasa dar are viteza mai mica , crezi ca ar merge mai bine? eu folosesc mult topspin pe fh si joc aproape de masa .

Salut am revenit , vreau sa imi faci paleta asta cat mai repede posibil : lemn LKT instinct+ , pe rever gambler reflectoid de 2.0 culoarea neagra , iar pe FH Friendship 729 Cream Transcend culoare rosie , si vreau si un set de 3 mingi double fish albe . In total ar fi 145 lei paleta si mingile si cu 8 lei transport 152 lei. Dami un pm cu numarul tau de telefon si ora la care te pot suna ca sa iti spun unde trimiti paleta , sau spune-mi ce date trebuie sa sti si ti le trimit prin pm.
Si am o intrebare , ce zici sa pun in loc de cream transcend , geo spin ? am inteles ca e foarte spinoasa dar are viteza mai mica , crezi ca ar merge mai bine? eu folosesc mult topspin pe fh si joc aproape de masa .
Salut, ti-am dat un mesaj privat.

Geospin tacky pe instict+ nu e chiar lenta ci doar liniara, adica pt a se duce tare trebuie sa dai tare si nu pierde din control.

Foarte,foarte bune mingile GAMBLER GOLD.Sunt asemanatoare cu mingile competitionale de 3 stele!!! MERITA TOTI BANII!!!

Salut Vlad
Fetele au ajuns in regula la Iași si totul este OK.
Sper ca vom mai colabora.
Multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus