ÎNCHIS PALETE CUSTOM, FETE SI LEMNE CHINEZESTI (ttmall.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
azi am primit paleta si mingile , ms mult .Totul e foarte ok , o sa te mai caut pentru un eventual upgrade ..

Si eu vreau sa mai achizitionez inca 2 palete Loopsonic,atept un PM daca mai aduceti.

Recomand cu incredere.
O persoana de nota 10, am achizitionat astazi o paleta de la el.
Sunt foarte multumit.

Mda:))
Momentan joc la masa de la servici si la cea de acasa..
Dar nu exclud ca pe viitor sa vin si la sala:)
P.S
Multumesc pentru sfaturi.
80% din configuratie e luata la recomandarea ta. In afara de fata Moon in locul lui Red Diamond la recomandarea lui Vlad.

ACUM 6 luni cam tot cu ea ( PALETA ) am inceput ( fara Moon ) si inca sunt in cautarea GRAALULUI ... Numai Vlad stie cate fete am schimbat :cool: si inca mai am de sapat...
Maine din nou vedem ce stiu si "tichiile ", "Dragonii" si "vechile stihii" :eek:... dar mai presus de toate este placerea de a juca, fie ca esti invingator, fie ca esti invins si reusesti sa coagulezi ce este bun si rau intr-un "relax m?lange".

ACUM 6 luni cam tot cu ea ( PALETA ) am inceput ( fara Moon ) si inca sunt in cautarea GRAALULUI ... Numai Vlad stie cate fete am schimbat :cool: si inca mai am de sapat...
Maine din nou vedem ce stiu si "tichiile ", "Dragonii" si "vechile stihii" :eek:... dar mai presus de toate este placerea de a juca, fie ca esti invingator, fie ca esti invins si reusesti sa coagulezi ce este bun si rau intr-un "relax m?lange".
Trebuie sa precizam ca esti in cautare doar pt. fata de rever. Cu Lemnul si Snipe-ul te intelegi foarte bine. :)

Imi pare rau ca nu am copmandat odata cu paleta si fetele alea la 20 de lei.TRIMITE-MI DOUA FETE Friendship 729 oem(rosu si negru).Adresa o cunosti MULTUMESC

dragul meu m-am hotarat vreau 4 fețe din alea care am vorbit noi la telefon (2 rosii+2 negre)

Am primit astazi fețele.MULTMESC.foarte bune le-am mai busterizat eu la burete erau prea rigide , acum merg stas .SALUTARE si sa auzim de bine

Salut Vlad.
Am primit materialele iar al meu copil este super multumit. Iti transmit urarile lui de bine.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus